Silkes-tofu ekologisk ClearSpring
Tofu som i Japan
39 kr
Frisk smaksättare
Tofu ekologisk japansk silkeslen fast tofu från Clearspring 300g
Clearsprings prisbelönta Silkestofu med hög proteinhalt och låg fetthalt smakar som den färska tofu som tillverkas och serveras i Japan.
Silkestofu går att äta direkt från förpackningen och är extremt mångsidig. ClearSpring har producent tofu i Japan sedan 1973. Det unika receptet innehåller bara 3 ingredienser: färskvatten, hela sojabönor och nigari (ett naturligt förekommande mineralrikt koaguleringsmedel härrörande från havsvatten).
Tofun innehåller ekologiska sojabönor av högsta kvalitet som är särskilt odlade för Clearspring. Enligt lagen betyder detta att sojabönorna måste odlas hållbart, odlas utan användning av konstgödsel, herbicider och bekämpningsmedel och inte kan modifieras genetiskt.
Nigari, ett naturligt förekommande mineralrikt koaguleringsmedel som härrör från havsvatten.
Basen av nigari är magnesiumklorid vilket gör tofu till en bra källa för både magnesium och klorid.
Organisk certifiering innebär också att tofuproduktionsprocessen inte tillåter vanliga processhjälpmedel som skumdämpare, blekmedel eller konserveringsmedel.
ClearSpring utvecklar nya innovativa ekologiska produkter som kombinerar tradition med bekvämlighet, produktion med ekologisk hållbarhet och kvalitet utan kompromisser.
Det tog många år att utveckla denna krämiga, mjuka Long Life Organic Tofu i linje med dessa principer.
Det finns två huvudtyper av tofu: silkestofu och hård tofu.
Den silkeslena tofun produceras genom koagulering av sojamjölk och finns normalt i två konsistenser: mjuk och fast (som denna).
.
Båda dessa typer är dock mer krämiga, smidiga och känsliga än hård tofu som dräneras och pressas och därför är mer robust.
Smaken och konsistensen på den här fina tofun är resultatet enorm erfarenhet och kunskap hos den japanska mästartillverkaren. Skär den, stek, mosa, marinera, eller koka. Tofu är en mycket mångsidig ingrediens som passar i allt från soppor till smoothies och kan den användas i både salta och söta rätter.
Om du vill minska ditt köttintag är vegetarian eller vegan är tofu en enkel och god proteinkälla som också är salt-, laktos- och glutenfri och dessutom har låg fetthalt.
Ingredienser:
Vatten, sojabönor * (26%), uppstramande medel: nigari (magnesiumklorid). * ekologiskt odlade
Produktvikt: 300 g
Packad i tetra.
Näringsdeklaration per 100 g
Energi kJ: 257 kCal: 61
Fett: 2,7g varav mättade: 0,5g Kolhydrat: 2,8g varav sockerarter: 1,1g
Protein: 6,5g
Salt: 0
Vitaminer och mineraler:
Magnesium: 74,9 mg (20% DRI *)
Ursprung: Tillverkad i Japan
Clearsprings prisbelönta Silkestofu med hög proteinhalt och låg fetthalt smakar som den färska tofu som tillverkas och serveras i Japan.
Silkestofu går att äta direkt från förpackningen och är extremt mångsidig. ClearSpring har producent tofu i Japan sedan 1973. Det unika receptet innehåller bara 3 ingredienser: färskvatten, hela sojabönor och nigari (ett naturligt förekommande mineralrikt koaguleringsmedel härrörande från havsvatten).
Tofun innehåller ekologiska sojabönor av högsta kvalitet som är särskilt odlade för Clearspring. Enligt lagen betyder detta att sojabönorna måste odlas hållbart, odlas utan användning av konstgödsel, herbicider och bekämpningsmedel och inte kan modifieras genetiskt.
Nigari, ett naturligt förekommande mineralrikt koaguleringsmedel som härrör från havsvatten.
Basen av nigari är magnesiumklorid vilket gör tofu till en bra källa för både magnesium och klorid.
Organisk certifiering innebär också att tofuproduktionsprocessen inte tillåter vanliga processhjälpmedel som skumdämpare, blekmedel eller konserveringsmedel.
ClearSpring utvecklar nya innovativa ekologiska produkter som kombinerar tradition med bekvämlighet, produktion med ekologisk hållbarhet och kvalitet utan kompromisser.
Det tog många år att utveckla denna krämiga, mjuka Long Life Organic Tofu i linje med dessa principer.
Det finns två huvudtyper av tofu: silkestofu och hård tofu.
Den silkeslena tofun produceras genom koagulering av sojamjölk och finns normalt i två konsistenser: mjuk och fast (som denna).
.
Båda dessa typer är dock mer krämiga, smidiga och känsliga än hård tofu som dräneras och pressas och därför är mer robust.
Smaken och konsistensen på den här fina tofun är resultatet enorm erfarenhet och kunskap hos den japanska mästartillverkaren. Skär den, stek, mosa, marinera, eller koka. Tofu är en mycket mångsidig ingrediens som passar i allt från soppor till smoothies och kan den användas i både salta och söta rätter.
Om du vill minska ditt köttintag är vegetarian eller vegan är tofu en enkel och god proteinkälla som också är salt-, laktos- och glutenfri och dessutom har låg fetthalt.
Ingredienser:
Vatten, sojabönor * (26%), uppstramande medel: nigari (magnesiumklorid). * ekologiskt odlade
Produktvikt: 300 g
Packad i tetra.
Näringsdeklaration per 100 g
Energi kJ: 257 kCal: 61
Fett: 2,7g varav mättade: 0,5g Kolhydrat: 2,8g varav sockerarter: 1,1g
Protein: 6,5g
Salt: 0
Vitaminer och mineraler:
Magnesium: 74,9 mg (20% DRI *)
Ursprung: Tillverkad i Japan
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 300g |
Antal i förpackningen: | 1 tetra |