Om FreakyKitchen.se

Användarnamn

Om freakykitchen
Köksredskap och produkter för köket

FreakyKitchen är butiken för människor som älskar att baka och laga mat! Vi är platsen online att vara på för bagare och kockar - med ingredienser, utrustning, porslin, köksartiklar och presenter inspirerade av ledande restauranger och internationell mat.

Vi finns i Stockholm och vårt lager är fullt av fantastiska saker, redo för leverans hem till dig. Våra produkter skickas till proffesionella kockar och konditorer och till många privatkunder varje månad. FreakyKitchens innovativa produktsortiment ser du då och då i pressen och representreat av kända ansikten bland våra framstående kockar, bagare och konditorer.

Jag startade FreakyKitchen för att jag gärna vill erbjuda en mängd spännande produkter som ofta bara går att få tag på som proffesionell användare med stor förbrukning och stora resurser i forma av tid och kunskap även till den som saknar allt detta men brinner för god mat.

FreakyKitchen är:

Smak
Från spännande pepparsorter och vackra salt till tryffel, yuzujuice, alger och marsipan, vi har ingredienser som fullständigt spritter av smak.

Kunskap
Vi har smakat & testat. Så om du behöver råd eller hjälp mejla oss gärna - vi hjälper dig alltid.

Äventyr & upptäckter
Testa nåt nytt! Prova ett nytt kök, smaka på skillnaden i kryddor, såser, bakingredienser, choklad och annat spännande. Låt bordet och köket bli din teater! Låt kreativiteten flöda. Rök, sylta, safta, baka eller testa molekylär modern matlagning och infusionsteknik.

Ursprung
Vi väljer samarbetsbartners och producenter som delar vår passion för smak och kvalitet. 

Service
Vi arbetar hårt för att ge dig bästa möjliga service. Vårt lilla team packar paket med stor omsorg som nästan alltid går iväg dagen efter att ordern är mottagen eller på måndagen eller första vardagen efter en helg. Vissa varor kan ha längre leveranstid och då försöker vi kontakta dig med uppgift om leveranstid vilen oftast inte är mer än 6 arbetsdagar. Vi vet ibland att saker kan gå fel med en order men försöker rätta våra fel så bra och så snabbt vi kan. Hör därför gärna av dig om du har funderingar.

Jag hoppas att du ska gilla FreakyKitchen och våra produkter. Vi vill inspirera dig till spännande äventyr i köket.
Hos oss kan du hitta det mesta för ditt kök. I vårt sortiment finns köksartiklar, köksutrustning & spännande matvaror till ditt köket och din matlagning.

Vi hoppas kunna inspirera dig och ge tips på hur du kan använda olika produkter och ingredienser på bästa tänkbara sätt.
Vi leverar snabbt och med fri frakt på köp över 600kr!

Shoppa loss bland smaker & grytor &
Laga något galet gott!

Åsa Malmsten

Grundare av FreakyKitchen

Har du tankar eller funderingar om oss och vår verksamhet får du gärna dela dem med oss på hello@freakykitchen.se .