Couverture-choklad har hög andel kakaosmör för att ge en rik munkänsla, smälta enkelt och kunna hällas ut tunt för att skapa fina skal av choklad.
Börja med bra choklad, en termometer och någon eller några formar. Temperera noga och låt aldrig chokladen komma i kontakt med vatten. Frysttorkade fruktpulver ger smak utan vätska och kakaonibs ger textur och kontrast. Kakaosmör kan smaksättas och färgas med fettlösliga smaker och färger, vattenlösliga dito funkar inte.
Använd din fantasi och kreativitet för att skapa härliga praliner, modellera i choklad och fantastiska chokladdesserter.
Börja med bra choklad, en termometer och någon eller några formar. Temperera noga och låt aldrig chokladen komma i kontakt med vatten. Frysttorkade fruktpulver ger smak utan vätska och kakaonibs ger textur och kontrast. Kakaosmör kan smaksättas och färgas med fettlösliga smaker och färger, vattenlösliga dito funkar inte.
Använd din fantasi och kreativitet för att skapa härliga praliner, modellera i choklad och fantastiska chokladdesserter.
"Härligt julröd färg som är jätte bra att jobba med"
499 kr 597 kr
0
"Jättehärlig konsistens och fin färg. Inget kladd."
499 kr 558 kr
0
"Gillar att ha färgen i flaska, enkelt att dosera"
399 kr 441 kr
0
Yttertemp men också dito innertemp
832 kr
0