MÖRK CHOKLAD i pellets 70% 2,5kg

Användarnamn

Mörk choklad 70% i pellets 2,5kg

Mörk lyxchoklad
659 kr
Mörk couverturechoklad i absolut toppkvalitet i återförslutningsbar (ziplock) storpack. Tillverkad av kakaobönorna Arriba, Venezuela och Trinidad.
Chokladchips med mjuk glans och len konsistens.

Det här är en fantastisk mörk couvertyrchoklad med tydlig fin chokladarom som passar till doppning, chokladskal, praliner, krämer, fyllningar och dekorationer, där du vill ha djup och fin chokladsmak.
 
Köp
Chokladpellets mörka 70% Lubeca Ratzeburg 2,5kg
Mörk couverturechoklad i absolut toppkvalitet i återförslutningsbar (ziplock) storpack. Tillverkad av kakaobönorna Arriba, Venezuela och Trinidad.
Chokladchips med mjuk glans och len konsistens.

Det här är en fantastisk mörk couvertyrchoklad med tydlig fin chokladarom som passar till doppning, chokladskal, praliner, krämer, fyllningar och dekorationer. där du vill ha djup och fin chokladsmak.

De här chokladlinserna används av de bästa konditorerna i framför allt norra europa.

Innehåll:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: SOY-lecitin, vanilj extrakt.
Kakaoinnehåll: minst 70%
Näringsvärde per 100g:
Energi 2435 kJ 587 kcal, Fett 42g Varav mättat 26g , Kolhydrater 37g Varav sockerarter 30g Kostfiber 0g, Protein 7,3g, Salt 0g.
Vikt: 2,5kg
Tillverkad av LUBECA i Tyskland
  • Storpack
  • Fantastisk smak
  • Lättsmälta pellets
För att tempereras ska chokladen komma upp i 45-50°C, ner till 27,5°C och upp till mellan 30 till 33°C.

Enklast är att använda ympteknik:
Smält 2/3 av chokladen på låg effekt i mikrovågsugn till mellan 45-47°C, 1/3 får behålla sin ursprungliga form.  Rör ner den osmälta chokladen i den smälta (låt stå någon minut) och mixa slätt med stavmixer eller rör med slickepott till alla klumpar försvunnit och chokladsmeten är helt slät.

Riv av ett litet hörn plåtpapper, doppa i chokladen och lägg det på bordet.
Chokladen skall stelna inom en minut och ha en blank yta utan små skiftningar i glansen.
Temperaturen ska helst vara 32°C.

Om chokladen inte stelnar på 60 sekunder är den oftast något för varm. Tillvägagångssättet är då att kyla ner den något mer genom att tillsätta litet mer osmält choklad och mixa eller röra den slät igen, alternativt värma snabbt om den blivit för kall.

Läs mer & se filmen HÄR!
Visa mer
Visa mindre
Vikt: 2,5kg
Kanske gillar du även någon av dessa:
Pralinform halvt klot 24 st i polykarborat
199 kr
Köp
Info
0
Pralinform diamant 21 st i polykarborat
Proffsiga ädelstenspraliner
199 kr
Köp
Info
0
Mjölkchoklad i pellets premium 2,5kg
Mjöklchoklad med hög chokladhalt
593 kr
Köp
Info
0
Mjölkchoklad i pellets 2,5kg
Underbar ljuschoklad med karamelliserat socker
459 kr
Köp
Info
0
Mer från Lubeca
Mjölkchoklad i pellets premium 2,5kg
Mjöklchoklad med hög chokladhalt
593 kr
Köp
Info
0
Mjölkchoklad i pellets 2,5kg
Underbar ljuschoklad med karamelliserat socker
459 kr
Köp
Info
0
Andra köpte även
Mjölkchoklad i pellets premium 2,5kg
Mjöklchoklad med hög chokladhalt
593 kr
Köp
Info
0
Överdrag jäskorg OVAL
Ovalt överdrag
53 kr 58 kr
Köp
Info
0
Överdrag till jäskorg RUND
I botten på jäskorgen
56 kr 69 kr
Köp
Info
0
Jäskorg oval i rotting 1,5 liter
Vår absolut mest populära jäskorg.
179 kr 189 kr
Köp
Info
0