Användarnamn

Mjölkchoklad i pellets 2,5kg

Underbar ljuschoklad med karamelliserat socker
459 kr
  • Fin chokladsmak
  • Till bakning, praliner & konfekt
  • Kvalitetchoklad från Lubeca
Antal: 
Mjölkchoklad i pellets 2,5kg Lubecaljus intense 37%
Ljus premiumchoklad tillverkad av högkvalitativ kakao från Ghana, karamelliserat socker och helmjölkspulver.
Ljus tunnflytande couverturechoklad med distikt mjölkchokladsmak, kämig munkänsla och en lätt kakaonot från Ghana-bönor.
Kompletterat av en karamellton. 

Användning: doppning, chokladskal, krämer mm.
Mjuk glans och munkänsla, fin chokladsmak och mellanmörk färg.

En mjölk-choklad med hög kakaohalt vilket gör att den är mycket god att äta.

Använd denna fina ljusa couvertyrchoklad i chippits passar fint till doppning (lättflytande), chokladskal, krämer, praliner, fyllningar och dekorationer.

Innehåll: Socker, MJÖLKPULVER, kakaosmör, kakaomassa, karamelliseratsocker, emulgeringsmedel SOJAlecitin, vaniljextrakt (Kakaohalt 37%) VERSALER anger allergen ingrediens. Kan innehålla spår av nötter.

Kakaohalt: minst 37%

Temperering:
För att tempereras ska mjölkchoklad komma upp i 45°C, ner till 27°C och upp till mellan 28,5 till 32°C. Enklast är att använda ympteknik: Smält 2/3 av chokladen på låg effekt i mikrovågsugn till mellan 45-47°C, 1/3 får behålla sin ursprungliga form. Rör ner den osmälta chokladen i den smälta (låt stå någon minut) och mixa slätt med stavmixer eller rör med slickepott till alla klumpar försvunnit och chokladsmeten är helt slät.

Riv av ett litet hörn plåtpapper, doppa i chokladen och lägg det på bordet. Chokladen skall stelna inom en minut och ha en blank yta utan små skiftningar i glansen. Temperaturen ska helst vara 32°C.

Om chokladen inte stelnar på 60 sekunder är den oftast något för varm. Tillvägagångssättet är då att kyla ner den något mer genom att tillsätta litet mer osmält choklad och mixa eller röra den slät igen, alternativt värma snabbt om den blivit för kall.

Läs mer & se filmen HÄR!

Innehåll: Socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, karamelliserat socker, emulgeringsmedel: SOJA-lecitin/kakao: minst 37 %.


Visa mer
Visa mindre
Vikt: 2,5kg
Antal i förpackningen: 1 st
Kanske gillar du även någon av dessa:
Pralinform halvt klot 24 st i polykarborat
179 kr
0
Pralinform diamant 21 st i polykarborat
Proffsiga ädelstenspraliner
179 kr
0
Pralinform hjärta 21st i polykarborat
198 kr
0
Mer från Lubeca
Mörk choklad 70% i pellets 2,5kg
499 kr
0
Kakaosmör 2kg
Äkta kakaosmör i storpack
499 kr
0
Mjölkchoklad i pellets premium 2,5kg
Mjöklchoklad med hög chokladhalt
499 kr
0
Andra köpte även
Marsipan extra vit 500g
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bästa marsip...
53 kr 59 kr
0
Marsipan extra vit 2,5kg
Riktigt snövit marsipan
224 kr 249 kr
0
Överdrag jäskorg OVAL
Ovalt överdrag
53 kr 58 kr
0
Marsipan Svart 500g
54 kr 59 kr
0