Mjölkchoklad i pellets 2,5kg
Underbar ljuschoklad med karamelliserat socker
459 kr
Ljus premiumchoklad tillverkad av högkvalitativ kakao från Ghana, karamelliserat socker och helmjölkspulver.
Ljus tunnflytande couverturechoklad med distikt mjölkchokladsmak, kämig munkänsla och en lätt kakaonot från Ghana-bönor.
Kompletterat av en karamellton.
Ljus tunnflytande couverturechoklad med distikt mjölkchokladsmak, kämig munkänsla och en lätt kakaonot från Ghana-bönor.
Kompletterat av en karamellton.
Mjölkchoklad i pellets 2,5kg Lubecaljus intense 37%
Ljus premiumchoklad tillverkad av högkvalitativ kakao från Ghana, karamelliserat socker och helmjölkspulver.
Ljus tunnflytande couverturechoklad med distikt mjölkchokladsmak, kämig munkänsla och en lätt kakaonot från Ghana-bönor.
Kompletterat av en karamellton.
Användning: doppning, chokladskal, krämer mm.
Mjuk glans och munkänsla, fin chokladsmak och mellanmörk färg.
Använd denna fina ljusa couvertyrchoklad i chippits passar fint till doppning (lättflytande), chokladskal, krämer, praliner, fyllningar och dekorationer.
Temperering:
För att tempereras ska mjölkchoklad komma upp i 45°C, ner till 27°C och upp till mellan 28,5 till 32°C. Enklast är att använda ympteknik: Smält 2/3 av chokladen på låg effekt i mikrovågsugn till mellan 45-47°C, 1/3 får behålla sin ursprungliga form. Rör ner den osmälta chokladen i den smälta (låt stå någon minut) och mixa slätt med stavmixer eller rör med slickepott till alla klumpar försvunnit och chokladsmeten är helt slät.
Riv av ett litet hörn plåtpapper, doppa i chokladen och lägg det på bordet. Chokladen skall stelna inom en minut och ha en blank yta utan små skiftningar i glansen. Temperaturen ska helst vara 32°C.
Om chokladen inte stelnar på 60 sekunder är den oftast något för varm. Tillvägagångssättet är då att kyla ner den något mer genom att tillsätta litet mer osmält choklad och mixa eller röra den slät igen, alternativt värma snabbt om den blivit för kall.
Läs mer & se filmen HÄR!
Innehåll: Socker, MJÖLKPULVER, kakaosmör, kakaomassa, karamelliseratsocker, emulgeringsmedel SOJAlecitin, vaniljextrakt (Kakaohalt 37%) VERSALER anger allergen ingrediens. Kan innehålla spår av nötter.
Kakaohalt: minst 37%
Näringsvärde per 100g:
Energi 2414 kJ 580 kcal, Fett 39g Varav mättat 24g , Kolhydrater 48g Varav sockerarter 47g Kostfiber 0g, Protein 8,1g, Salt 0,22g.
Vikt: 2,5kg
Tillverkad av LUBECA i Tyskland
824 104
Ljus premiumchoklad tillverkad av högkvalitativ kakao från Ghana, karamelliserat socker och helmjölkspulver.
Ljus tunnflytande couverturechoklad med distikt mjölkchokladsmak, kämig munkänsla och en lätt kakaonot från Ghana-bönor.
Kompletterat av en karamellton.
Användning: doppning, chokladskal, krämer mm.
Mjuk glans och munkänsla, fin chokladsmak och mellanmörk färg.
- Fin chokladsmak
- Till bakning, praliner & konfekt
- Kvalitetchoklad från Lubeca
Använd denna fina ljusa couvertyrchoklad i chippits passar fint till doppning (lättflytande), chokladskal, krämer, praliner, fyllningar och dekorationer.
Temperering:
För att tempereras ska mjölkchoklad komma upp i 45°C, ner till 27°C och upp till mellan 28,5 till 32°C. Enklast är att använda ympteknik: Smält 2/3 av chokladen på låg effekt i mikrovågsugn till mellan 45-47°C, 1/3 får behålla sin ursprungliga form. Rör ner den osmälta chokladen i den smälta (låt stå någon minut) och mixa slätt med stavmixer eller rör med slickepott till alla klumpar försvunnit och chokladsmeten är helt slät.
Riv av ett litet hörn plåtpapper, doppa i chokladen och lägg det på bordet. Chokladen skall stelna inom en minut och ha en blank yta utan små skiftningar i glansen. Temperaturen ska helst vara 32°C.
Om chokladen inte stelnar på 60 sekunder är den oftast något för varm. Tillvägagångssättet är då att kyla ner den något mer genom att tillsätta litet mer osmält choklad och mixa eller röra den slät igen, alternativt värma snabbt om den blivit för kall.
Läs mer & se filmen HÄR!
Innehåll: Socker, MJÖLKPULVER, kakaosmör, kakaomassa, karamelliseratsocker, emulgeringsmedel SOJAlecitin, vaniljextrakt (Kakaohalt 37%) VERSALER anger allergen ingrediens. Kan innehålla spår av nötter.
Kakaohalt: minst 37%
Näringsvärde per 100g:
Energi 2414 kJ 580 kcal, Fett 39g Varav mättat 24g , Kolhydrater 48g Varav sockerarter 47g Kostfiber 0g, Protein 8,1g, Salt 0,22g.
Vikt: 2,5kg
Tillverkad av LUBECA i Tyskland
824 104
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 2,5kg |
Antal i förpackningen: | 1 st |