
Gårdens produkter har vunnit flera priser och används av Guide Michelin- och Whiteguideklassade restauranter både i Sverige och utomlands.
Bakom Högtorp gårds produktion står Lena Engelmark Embertsén och Ola Engelmark.
Lena är en fängslande matinnovatör med bakgrund som kemiingenjör.
Hennes stora passion är att samla växter och smaker.
Lenas mission är att hitta så många smaker som möjligt på Högtorps marker ochl förädla och förfina dem i unika produkter.
Vi plockar vilda växter och svamp på egen ekologiskt certifierad mark med hög biologisk mångfald. Företaget producerar produkter som granskottsolja, björkolja, karljohanolja, granskottssirap, björksirap, vårbroddssirap, ramslökskapris, maskroskapris, små granskott, granbarrssylt och björkad must.
Läs mer om Lena Engelmark Embertsén HÄR!
Högtorp gård
Sortera på:
Har serverats på Nobel & fått silver i "Innovativt mathantverk" vid SM i Mathan...
178 kr
0
Härlig syra perfekt i cocktails och som smaksättning
168 kr
0
"Urläcker smakkombination av sötma och tjärans sträva rökighet"
193 kr
0
Har serverats på Nobel & fått silver i "Innovativt mathantverk" vid SM i Mathan...
178 kr
0