Gör egen sylt & saft! Det är enkelt och blir fantastiskt gott. Med en bra saftsil eller saftmaja gör du snabbt din egen saft. Koka sylt och gelé och tappa på vackra burkar med hjälp av en smart sylttratt.
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna!
0
"Supereffektiv pressning utan kärnor"
0
"Supereffektiv pressning utan kärnor"
0
"Supereffektiv pressning utan kärnor"
0
"Supereffektiv pressning utan kärnor"
0
Ikonisk fransk konservburk
0
Ikonisk fransk konservburk
0
"Så enkelt det blev att torka äpplen!"
0
"Fin gammaldags flaska i schyst kvalitet"
0
Så smart! Jag förstår inte hur jag klarat mig utan denna!
0
Plocka fallfrukt utan att böja dig!
0
"Lagom stor och riktigt snygg"
0
Öppna och ta bort skrutten
0
"Perfekt för rödbetor & gurkor"
0
Håll koll på koket i Celsius & Farenheit upp till 220°(400°).
0
Extra silduk till aluminiumstativ
0
Ångar saft, grönsaker & konserver.
0
Skivar & kärnar ur sekundsnabbt
0
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna!
0
Silar, passerar och puréar
0