Rio Largo olivolja från Syd Afrika Prisbelönad premiumolja

Användarnamn


Utmärkelser och priser Rio Largo

Rio Largo Olive Estate är ett sydafrikanskt företag som specialiserat sig på att producera högkvalitativa olivoljor. Deras olivoljor är välkända för sin unika smak och arom, och är en favorit bland kockar och matälskare över hela världen.

Företagets olivoljor är gjorda av oliver som odlas på deras egen gård i Nuy Valley i Västra Kapprovinsen i Sydafrika. Gården har optimala förhållanden för olivodling, med rik jordmån och lämpligt klimat för att producera oliver av högsta kvalitet.

Rio Largo Olive Estate är stolta över att använda en ekologiskt hållbar metod för att producera sina olivoljor. De använder inte kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel, och istället arbetar de med naturen för att skapa en hälsosam miljö för olivträden att växa i.

Rio Largo Olive Estate har fått många utmärkelser för sina olivoljor, inklusive priser för "Bästa olivolja i Sydafrika" och "Bästa ekologiska olivolja". Deras olivoljor är också certifierade av South African Olive Industry Association (SAOIA) och International Olive Council (IOC), vilket visar på företagets höga standard och kvalitet.
Läs mer om Rio Largo`s olivoljor HÄR

Rio Largo

Sortera på:
Extra virgin olivolja Rio Largo
Tjusig Bag in box istället för flaska.
359 kr 459 kr
0
Extra virgin olivolja citron I Bag-in-Box
Tjusig Bag in box istället för flaska.
459 kr
0