Paiarrop

Användarnamn

paiarropTradition, smak och kvalitet


Paiarrops historia börjar på landsbygden utanför den spanska staden Valencia.
Amalio Vallés, lantarbetare i flera släktled, lärdes från en tidig ålder att älska jordens rikedom och fruktens förträfflighet av sin far.
Amalio brukade följa med sin far till de olika marknaderna för att sälja de produkter som skördats av familjen.
Det var där han upptäckte det som fortfarande är Paiarrops främsta motivation:
att förse konsumenter med naturliga produkter av högsta kvalitet baserade på hans förfäders kunnande.

Amalio började sälja sin egen Arrop, Pan de higo gjord på Pajarero-fikon, traditionella Membrillo och utsökt hemlagad sylt. Det minnet lever än idag, i varje process och produkt som tillverkas på Paiarrop.

Hantverkstradition
Mycket av Paiarrops framgång ligger i balansen mellan de nedärvda traditionerna och den innovationskultur som implementerats i hela företaget. Att prova Paiarrop-produkter är som att gå tillbaka till ursprunget, till startpunkten för den gastronomiska medelhavskulturen.

Endast de bästa råvarorna
Paiarrop använder fikon av sorterna Pajarero och Cuello de Dama, tomater från Valencias fruktträdgårdar, dadlar odlade i Saharaöknen, kvitten och utsökta valencianska apelsiner. Paiarrop använder endast råvaror av högsta kvalitet för att tillverka sina produkter.

Kvalitet, smak och naturlighet
Alla produkter är helt naturliga. De innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser. Detta, tillsammans med vårt traditionella kunnande och användningen av de mest utvalda råvarorna, ger upphov till en exceptionell produkt som framhävs av kvalitet, smak och naturlighet.

Paiarrop

Sortera på:
Paprikamarmelad Dulce de Pimiento
Härlig söt smak som höjetr andra smaker.
96 kr
0
Tomatmarmelad Paiarrop
"Härlig smak. Man kan nästan känna solen i tomaterna"
99 kr
0