Salumificio Monteporo - italienska delikatesser hos FreakyKitchen

Användarnamn

Salumificio Latteria Monte Poro S.r.l. Salumificio Latteria Monte Poro S.r.l. 
Salumificio Monteporo är specialister på Nduja italiensk mjuk salami på burk eller i korvskinn och andra italienska delikatesser av hög kvalitet.

Monteporo grundades av Alessandro Pugliese som sålde mejeriprodukter på enbartt råvaror från Poro-uppfödarna.
För att föra familjetraditionen vidare startade hans son Giuseppe mathantverksföretaget "Salumificio Latteria Monteporo s.r.l." med ett brett utbud av färska och lagrade charkuterier och ostar av finaste kvalitet.
Man använder sig enbart av lokala och äkta råvaror som med traditionell framställning bearbetade i företagets produktionsanläggning som drivs med 100 % förnybara energikällor.
Bland de godaste typiska produkterna är 'Nduja, korven som produceras på Monte Poro-platån, numera en ikon för kalabrisk gastronomi.
Tillverkningen av Nduja hos Salumificio Latteria Monteporo är resultatet av en noggrann undersökning av den mest noggranna jordbrukspraxis där alla detaljer tas om hand direkt av ägaren: från valet av kontrollerat kött, till användningen av de mest lämpliga ingredienserna. till smaksättningen av produkten, för noggrann respekt för hygienreglerna för att garantera en naturlig produkt, äkta och unik i sin intensiva smak.

Salumificio Monteporo

Sortera på:
Nduja di spilinga
Bredbar ursprungsskyddad salami på burk
99 kr
Köp
Info
0