Företagsförsäljning från FreakyKitchen

Användarnamn

Försäljning till andra företag
Presenter till kunder och anställda.

Många av våra produkter är uppskattade som företagsgåvor och promotionprodukter. 
Har du frågor eller vill beställa kan du Kontakta oss för en offert! Vi ordnar även tryck och presentinslagning om så önskas.

Klarnas fakturering i snabbkassan klarar för närvarande inte av att fakturera företag och organisationer men det funkar bra att betala med kort eller PayPal. Vill du handla mot faktura måste du kontakta oss för manuell hjälp.

Vill Ni hellre ha presentkort fixar vi självklart det.

Kontakta oss på: hello@freakykitchen.se 


Värt att veta om företagsgåvor:
En gåva till anställda är en skattefri förmån såvida inte gåvans värde överstiger 450 kr/person (inklusive moms). Överstiger gåvan 450 kr är den däremot skattepliktig från första kronan. För att gåvan ska vara skattefri för mottagaren får det inte heller vara en ren penninggåva, däremot går presentkort som inte kan bytas mot kontanter bra.

För arbetsgivaren är kostnaden för gåvan avdragsgill. 

Avdrag för gåvor till kunder är inte avdragsgilla. Däremot medges avdrag för enklare reklamgåvor av obetydligt värde under förutsättning att gåvorna har anknytning till bolagets verksamhet. Gåvorna ska också lämnas till ett större antal kunder för att anses avdragsgilla.

Det finns dock möjlighet att ge gåvor till kunder i samband med en representation som sker i anslutning till en större händels tex julhelgen. Avdrag medges i sådant fall med högst 180 kr/person (exklusive moms).