Köksartiklar i silikon från Lékué på FreakyKitchen.se

Användarnamn

Lékué

Lékué

Lékué är ett spanskt företag som förstått att silikon underlättar bakning och matlagning. De tillverkar köksartiklar som bakformar, isformar, ångkokningslådor och spritsar i silikon. Lékué erbjuder innovativa och kreativa köksprodukter som  förenklar processer och hjälper dig laga bra mat och som bidrar till en hälsosammare livsstil och som lätt kan bli några av kökets favoriter. Lékués köksredskap är så populära och säljs i fler än 70 olika länder över 5 kontinenter. 

Lékué vill att matlagning och bakning ska gå hand i hand med lekfullhet. Det ska vara roligt att vara i köket. Med sin bas i Barcelona är Lékué kanske Europas främsta tillverkare av silikonprodukter för köket. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design. Produkterna tillverkas i 100 procent platinum silikon – vilket borgar för hög kvalitet samt underlättar bakning och matlagning. Silikon har blivit populärt i köket då det är smidigt, lätt att diska och tål hög värme. Låt Lékué föra in lekfullheten i ditt kök.

Hela matlagningsprocessen ska vara rolig: förberedelserna, tillagningen och serveringen. Steam Roastern erbjuder ett unikt och funktionellt alternativ för hälsosammare måltider där du får alla fördelar från ångkokning på ett lätt och smidigt sätt. När du använder Steam Roastern till maten i ugnen tillagas den i sin egen ånga och bevarar konsistens och smak men med en krispig finish.

En anna
n smart produkt är springformen i silikon med keramisk bottenplatta som gör att du kan förbereda både ugnsvarma och kalla bakverk utan att vara rädd för att förstöra bakverket när du tar ur den ur formen. 

En annan av Lékués bästsäljare är riskokaren som låter dig tillaga ditt ris i mikrovågsugn snabbt och enkelt på ett välsmakande och hälsosamt sätt. Ytterligare en populär produkt är popcornmakern som poppar hemmagjorda popcorn i mikron helt utan fett.  Alla produkter är BPA-fria och mikrovågsugns- och diskmaskinsäkra. De flesta kan användas i vanlig ugn och frys.

Lékués produkter tillverkas huvudsakligen i silikon, så kallad platinum silikon som är säker för kontakt med livsmedel vilket gör det idealisk för matlagning och bakning. På silikonprodukter lämnar Lékué 10 års garanti. Silikon bidrar till en jämn tillagning, tål höga temperaturer och har bra non-stick egenskaper som gör att det som tillagas inte fastnar.  

Lékués produkter av plast är mycket hållbara, lätta och tål mycket höga temperaturer. Keramik och porslin är material som också används i Lékués produkter. Keramiken framställs antingen genom gjutning för hand eller med hjälp av formar och är gjort av naturliga material som lera och jord. Porslinet är en mycket kompakt och hållabart och används blanda annat i Lékués springformar.

Lékué

Sortera på:
Bagelform i silikon 6-pack
Egna bagels på enkelt sätt
252 kr
0
Bakmatta i glasfiber och silikon
För ugnen och bakbordet
fr. 219 kr
0
Fondantform i silikon 6-pack
Snygga fondanter som släpper formen
299 kr
Köp
Info
0
Isbox från Lékué
Gör is och förvara den snyggt
399 kr 404 kr
0
Isform i gummi Lékué
Bra med lock som skyddar isen
159 kr
0
Non-spill-duk i silikon
Ugnsduk eller skydd
195 kr
Köp
Info
0
Pensel i silikon
Pensla säkert
69 kr
0
Slickepott i silikon
Slicka ur skålen
fr. 49 kr
0
Veggie ricer Lékué
Gör ris av grönsaker
149 kr
Köp
Info
0