Pralinform hjärta 21st i polykarborat
Hjärtliga praliner
198 kr
- Riktig proffsform
- 21st äkta chokladhjärtan
- Temperera chokladen
Pralinform hjärtan 21 st
Form för hjärtformade praliner. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna chokladhjärtan.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Hjärtformen bör inte frysas någon längre tid och ska inte användas i vanlig ugn och heller inte diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
Polera eventuellt även formen med bomull innan användning, det gör det lättare att få ut chokladen ur formen.
När chokladen stelnat helt vänds chokladformen över en ren kökshandduk och bankas lätt mot bordet så att chokladhjärtana ramlar ut.
Form för hjärtformade praliner. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna chokladhjärtan.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Hjärtformen bör inte frysas någon längre tid och ska inte användas i vanlig ugn och heller inte diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
Polera eventuellt även formen med bomull innan användning, det gör det lättare att få ut chokladen ur formen.
När chokladen stelnat helt vänds chokladformen över en ren kökshandduk och bankas lätt mot bordet så att chokladhjärtana ramlar ut.
Visa mer
Visa mindre