Pralinform halvt klot 24 st i polykarborat
Proffsiga runda praliner
199 kr
Form för 24 st runda chokladpraliner. Halva klot som kan sättas ihop till bollar om man vill. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjuten choklad. När du använder äkta choklad är viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
Pralinform rund, halv sfär eller halvklot 24 st i polykarborat
Form för runda praliner. Halva klot som kan sättas ihop till bollar om man vill. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjuten choklad.
När du använder äkta choklad är viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Chokladformen ska inte frysas länge eller användas i ugn och den ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att chokladen sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att pralinerna frigörs.
Handdiskas: ja
Längd: 27 cm
Bredd: 13 cm
Höjd: 2,5 cm
Färg: Halvtransparent
Material: Plast, polykarborat
Antal i förpackningen: 1 form för 24 halvklot
Form för runda praliner. Halva klot som kan sättas ihop till bollar om man vill. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjuten choklad.
När du använder äkta choklad är viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder.
GÖR SÅ HÄR!
Chokladformen ska inte frysas länge eller användas i ugn och den ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att chokladen sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
- Proffsform även för amatörer
- Glöm inte att temperera chokladen!
- Runda fina praliner
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att pralinerna frigörs.
Handdiskas: ja
Längd: 27 cm
Bredd: 13 cm
Höjd: 2,5 cm
Färg: Halvtransparent
Material: Plast, polykarborat
Antal i förpackningen: 1 form för 24 halvklot
Visa mer
Visa mindre