Kokkärl och stekpannor från Demeyere

Användarnamn

DEMEYERE

Hos FreakyKitchen hittar du kokkärl och stekpannor från det Belgiska familjeföretaget Demeyere grundat redan 1908. Demeyere är världsberömda försina rostfria kokkärl med oslagbar kvalité. Alla företagets kokkärl och pannor är utvecklade utifrån sitt eget unika användningsområde. Produkterna förväntas hålla livet ut och därför lämnar Demeyere en garanti som gäller i 30 år på de flesta av sina produkter.

Produkterna passar alla typer av spisar och hällar, även induktionshällar. Matlagning i rostfria kärl förknippas ofta med vidbränning. Vidbränningen kan ha 2 orsaker: för hög värme och fel konstruktion av kokkärlen. I Demeyeres sortiment finns det kärl som kokar snabbt och kärl som kokar långsamt. De snabba kärlen (kastruller/grytor) rekommenderas till vattenbaserade maträtter och långsamma kärl (sauteuser) till mjölk- och mjölmat.

Alla Demeyeres kokkärl och pannor är behandlade med deras egen unika Silvinox-metod för att rena stålet. Det ger ett stål som är så rent att ytan upplevs vara lika lättdiskad som ett teflonbelagt kärl.

Demeyere är bland annat sponsorer för matlagnings-VM! Produkterna används även av kocklandslag runt om i hela världen. Stjärnkocken Mathias Dahlgren använder dagligen Demeyere i sina prisbelönta restauranger på Grand Hôtel Stockholm. Det om något borgar produkternas höga kvalitet.

Demeyere