Köp Anna´s Case på FreakyKitchen.

Användarnamn

Annas case i köket

Anna´s Case mobilställ


Omtanke gör människor glada. Mobilen är en av våra käraste ägodelar och om den går sönder eller tappas bort blir livet jobbigt. Vi förlorar "allt" - kontakter, foton, vår planering och en stor del av vårt sociala liv.

Anna’s Case mobilställ i tidlös svensk design tillfredsställer dina behov av att ställa mobilen torrt, rent och tryggt och samtidigt läsbart.

Den lilla mobilhyllan fyller framför allt sin funktion i miljöer där mobilen riskerar bli blöt eller smutsig såsom i köket, på toaletten och i tvättstugan. Men det fungerar lika bra som mobilens hemmaplats, kanske i hallen, vid skrivbordet, soffan eller sängen.

Anna Fällbom har utvecklat Anna’s Case mobilställ för att du ska kunna lägga ifrån dig mobilen säkert var du än är och för att besökare nöjda och glada ska hitta en tillfredsställande plats för sina mobiler på toaletter världen över. Offentliga miljöer kan med mobilstället visa omtanke genom att hjälpa besökare och anställda till en trygg, fräsch placering av mobilen när de besöker er toalett

Anna’s Case mobilställ lanserades våren 2014. Grundare är innovatören bakom produken Anna Fällbom.

Anna´s Case

Sortera på:
Anna´s Case
Läs receptet i mobilen
199 kr
0