Grower´s cup Coffee Brewer

Användarnamn

Grower´s Cup

Innovativt kaffe & te


Growers Cup är ett litet danskat mikrorosteri som specialrostar sitt kaffe i små portioner. Deras unika koncept "Growers Cup Coffee Brewer" beskrivs bäst som en portions-press-bryggare. Smaken är like suverän som en fransk pressbryggare!

Growers cup har insett problemet med att en hektisk livsstil ofta innebär en kompromiss när det gäller kvaliteten på det vi äter och dricker.
För kaffeälskare kan det vara svårt att få tag på en riktig bra kopp kaffe oavsett om man är på kontoret, i skolan eller på en alptopp.

Den praktiska kompromissen blir ofta snabbkaffe. Coffee brewer är en fantastisk uppfinning som gör det möjligt att ta med kaffe var du vill och få en  välsmakande kopp som kan avnjutas hemma, när du reser, på jobbet, på universitetet, på semestern, när du är campar eller på något annat ställe.
Inne i påsen finns ett filter med 26g nymalt specialkaffe. Kaffet är noga utvalt från världens främsta kaffeplantager plantager och erbjuder flera olika Single Estate där bönans ursprung sätts i fokus. På varje påse kan man läsa om kaffets ursprung, böna, smak & karaktär.

För att brygga 3 koppar gott kaffe behöver du bara: Öppna Coffee Brewer, hälla i 0.5 liter hett vatten och låta det stå i 5-8 minuter.
Growers Cup & Coffee Brewer har vunnit flera utmärkelser som bästa kaffe för sin höga kvalitet och smak. Konceptet är perfekt för resor, på kontoret, men även hemma då man vill njuta av kaffe i världsklass på ett smidigt sätt.

Tips!
Testa några olika varianter för en trevlig kaffeprovning, ett enkelt sätt för alla att hålla en kaffeprovning med ursprungstema!
Grower´s cup