Fresh As frystorkad frukt på FreakyKitchen.se

Användarnamn

Fresh as


Fresh-as erbjuder ett stort sortimentet frystorkad frukt. Det finns hela bitar och skivor av exotiska frukter och olika typer av frystorkade pulver. Allt av högsta kvalitet och utan tlllsatser eller utfyllnad.

Frukterna som används är perfekt mogna och när de skördas och frystorkas. Det gör att både smak och färg blir intensiva, fruktren bevaras som den är vid skörd med alla näringsämnen är kvar, det enda som försvinner är vattnet.

Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispigt frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen. 

Kvalitetsmedvetna kockar med förkårlek för innovativa ingredienser väljer ofta frystorkade frukter från Fresh-as på grund av deras höga kvalitet och innovationsgrad.  Företagets signum är att vara extremt noga vid tillverkningen och bara använda de bästa råvarorna. Det är energikrävande att frystorka därför är det en extra bonus för dig som konsument att tillverkningen sker i Nya Zeeland där luften är ren och all energi är återvinningsbar.

Fresh As