Pralinform klockform 21st i polykarborat
Proffsiga släta praliner
199 kr
- Riktig proffsform
- 21st praliner
- Temperera chokladen!
Pralinform släta klockformade 21 st
Form för runda praliner med slät utsida. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna chokladpraliner.
Varje pralin får en vikt på ca 8 gram och blir 25x20mm.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder. GÖR SÅ HÄR!
Pralinformen tål inte ugn och ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
Polera eventuellt chokladformen med bomull innan användning, det gör det lättare att få ut chokladen ur formen.
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att diamanterna frigörs.
Form av polycarbonate polykarborat eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
Form för runda praliner med slät utsida. Professionell chokladform i hårdplast för tillverkning av gjutna chokladpraliner.
Varje pralin får en vikt på ca 8 gram och blir 25x20mm.
När du använder äkta choklad är det viktigt att den tempereras exakt enligt anvisningarna. Om den inte tempereras korrekt, kommer det inte gå att få ut den gjutna chokladen ur formen eller så kommer den att smulas sönder. GÖR SÅ HÄR!
Pralinformen tål inte ugn och ska inte heller diskas i maskin. Rengör istället formen i varmt vatten utan diskmedel. För att undvika att pralinerna sitter fast; torka formen med en kökshandduk och därefter med lite bomull för att säkerställa att alla vätskerester har försvunnit.
Polera eventuellt chokladformen med bomull innan användning, det gör det lättare att få ut chokladen ur formen.
När chokladen har stelnat helt, vändes formen över en ren kökhandduk och bankas lätt mot bordet så att diamanterna frigörs.
Form av polycarbonate polykarborat eller termoplast för profesionell tillverkning av praliner.
Visa mer
Visa mindre