Freakykitchen - laga något galet gott!

Användarnamn

FREAKYKITCHEN

För matnördar, hemmabagare, proffskockar & kökstokar som lagar galet gott.

Populärt just nu

Skärbräda i ek med ränna 58 cm
Skönhet som åldras vackert
1998 kr
Köp
Info
0
Pistagekräm
Grymt god!
159 kr
Köp
Info
0
English Breakfast Tea Brew Tea Co
En riktig klassiker
fr. 99 kr
0
Linguine 500g Liguori
Tunn kvalitetspasta
49 kr
Köp
Info
0

Bästsäljare

Jordgubbssnoppare Little Green Thing
40 kr
Köp
Info
0
Överdrag jäskorg OVAL
Duk till jäskorg
59 kr
Köp
Info
0
Jäskorg oval i rotting 1,5 liter
Vår absolut mest populära jäskorg.
189 kr
Köp
Info
0
Jäskorg oval med överdrag i textil
"Fin korg i bra storlek. Enklare att baka med överdrag" ⭐️⭐️n...
fr. 248 kr
0

Nytt i butiken

Små röda hjärtan i choklad för dekoration
Söta små hjärtan av choklad
55 kr
Köp
Info
0
Pistagekräm Cèrere
139 kr
0
Pistagekräm
Grymt god!
159 kr
Köp
Info
0
Tallskottsolja från Högtorp Gård ekologisk
Skog med citrusnot och tomatens bästa vän 🍅!
189 kr
Köp
Info
0

Favoriter från Högtorp Gård

Granskottsolja från Högtorp Gård ekologisk
Har serverats på Nobel & fått silver i "Innovativt mathantverk" vid SM i Mathantverk...
189 kr
Köp
Info
0
Vårfavoriter från Högtorp
"En smak-start med fantastiska vilda delikatesser"
fr. 603 kr
0
Granskottssirap från Högtorp Gård ekologisk
"Så god att man inte kan låta bli den..."
139 kr
Köp
Info
0
Pruneller från Högtorp Gård
129 kr
Köp
Info
0

Mixat & Maxat

3 snabba tips för perfekta smashburgare
Krispig yta, saftig kärna och massor av smak - varje gång!
Ankfett - det franska kökets bäst bevarade hemlighet
Vill du ge dina rätter en extra skjuts i smak och textur? Då är det dags att börja steka i ankfett! Det franska kökets bäst bevarade hemlighet- upptäck varför!
Nicolas Alziari Olivolja i världsklass med anrik historia
Få olivoljeproducenter skan mäta sig med Nicolas Alziari. Med en historia som sträcker sig över 140 år och en passion för att skapa olivolja av absolut högsta kvalitet har Alziari blivit en favorit bland kockar och finsmakare världen över.