
2025-04-04 @ 18:48:43
Krispig yta, saftig kärna och massor av smak - varje gång!
Inget säger “vår” som doften av nystekt smashburgare. Det är enkelt, snabbt och otroligt gott – och det blir ännu bättre med rätt utrustning.
Med en stekhäll i gjutjärn från Norrjern får du restaurangkänsla hemma.
Den passar lika bra på induktionshällen i köket, i ugnen som på grillen ute (även gasol).
Det gör det superenkelt att växla mellan hemmamys och grillfest i trädgården.
Med en stekhäll i gjutjärn från Norrjern får du restaurangkänsla hemma.
Den passar lika bra på induktionshällen i köket, i ugnen som på grillen ute (även gasol).
Det gör det superenkelt att växla mellan hemmamys och grillfest i trädgården.
Smasha inne & ute, på grillen, elden, spisen eller i ugnen.
fr. 1695 kr
0
För perfekta smashburgers, kött, fisk, grönsaker, galet god pizza och doftande nyba...
1175 kr
0
3 snabba tips för den perfekta smashburgaren:
Stekyta är A och O.
Värm stekhällen riktigt ordentligt innan du börjar.
Smasha hårt!
Tryck ner bollen av färs direkt på den heta ytan. Det ger den där ikoniska krispiga ytan.
Salta efter smash.
Saltet karamelliserar lättare när köttet redan ligger plant.
Vill du ha ett färdigt recept att följa?
👉 Grymma Smashburgers – steg för steg
Varför Norrjern?
Stekyta är A och O.
Värm stekhällen riktigt ordentligt innan du börjar.
Smasha hårt!
Tryck ner bollen av färs direkt på den heta ytan. Det ger den där ikoniska krispiga ytan.
Salta efter smash.
Saltet karamelliserar lättare när köttet redan ligger plant.
Vill du ha ett färdigt recept att följa?
👉 Grymma Smashburgers – steg för steg
Varför Norrjern?
- Gjutjärn håller värmen stabilt.
- Funkar på alla värmekällor, även induktion.
- Hållbar och snygg svensk design.
- Inbränd & färdig att användas direkt
Recept & tips
Mixat & Maxat
Med hjälp av ett stekbord i gjutjärn och en smasher skapar du snabbt & enkelt den ultimata Smashed-burgaren hemma på spisen eller på grillen.
Allt du behöver veta när du ska välja stekbord för smashburgare, pizza och annan matlagning.
Inga kommentarer