GRILLRPRESS eller KÖTTVIKT i gjutjärn rund från Norrjern

Användarnamn

Grillpress rund i gjutjärn Norrjern

För grillat med tryck i!
375 kr
Grillpress av gjutjärn för smashesburgare ger dig möjligheten att skapa saftiga, jämnt tillagade och perfekt utplattade burgare. Genom att använda pressen kan du maximera smaken och saftigheten hos dina burgare samtidigt som du får den karakteristiska smashesburgarformen. Det ger restaurangkvalitet på hemlagade burgare. Ett oumbärligt verktyg för alla burgarälskare som även passar som stekvikt  för biffar och mackor.
 
Köp

Grillpress rund i gjutjärn "smash" Burgerpress Norrjern
Grilla bättre och snabbare med en tung grillvikt eller stekvikt i gjutjärn. Grillpressen av gjutjärn för smashesburgare ger dig möjligheten att skapa saftiga, jämnt tillagade och perfekt utplattade burgare. Genom att använda pressen kan du maximera smaken och saftigheten hos dina burgare samtidigt som du får den karakteristiska smashesburgarformen.
Med hamburgerpressen förvandlas en enkel köttbulle till en gourmetupplevelse.
Smakerna förstärks när burgaren tillagas jämnt och snabbt, samtidigt som saftigheten bevaras.

Gjutjärnspressen är verktyget som tar dina burgare till nästa nivå av smak och kvalitet. Den ger restaurangkvalitet på hemlagade burgare. Ett oumbärligt verktyg för alla burgarälskare som även passar som stekvikt  för biffar och mackor.

Upptäck det ultimata verktyget för att skapa perfekta smashed burgers och grillade delikatesser. Vår Smasher - Hamburgerpress i gjutjärn har en robust konstruktion och stilren design och kommer ta din hamburgarproduktion till nya höjder och förvandla din matlagning till en gastronomisk upplevelse. I vår design av hamburgerpressen har vi inte sparat på materialet, smashern har en rejäl vikt på hela 1,3 kg och kommer garanterat ge en skön känsla när du gör smashed burgers på någon av våra stekbord i samma material.
Plan undersida

  • Väl tilltagen vikt ger en skön känsla vid användning
  • Kan även användas som stek- och mackpress
  • Perfekta presenten till matentusiasten

Pressen värms på grillen och placeras sedan på den mat som ska tillagas. Detta bidrar till en optimal tillagning av biffar och liknande som ska värmas på kort tid. Dessutom ger trycket från pressen bra kontakt mellan grillen och maten som grillas.

En köttvikt säkerställer att maten blir jämt grillad och hindrar tunna bitar att vrida eller rulla ihop sig. 
Värm upp vikten på grillen och placeras den på maten som ska tillagas när den har blivit varm.
Det kortar ner grilltiden och gör grillningen jämnare eftersom köttet får värme både underifrån och ovanifrån.
Med hjälp av stekviktens tyngd på ca ett kg skapas en god kontakt mellan grillgallre eller stekbordett och det som ska tillagas.

Ett grilltillbehör för alla som älskar gott grillat, biffar och hamburgare.

FÅ DEN RÄTTA KÄNSLAN NÄR DU GÖR SMASHED BURGERS MED VÅR SMASHER - HAMBURGERPRESS

Vår hamburgersmasher är tillverkad av högkvalitativt gjutjärn, vilket säkerställer långvarig hållbarhet och ger en skön känsla när man hanterar smashern. Uppfyller gällande lagkrav avseende material kontakt med livsmedel.

Den tunga konstruktionen ger den nödvändiga tyngden för att smasha hamburgare till perfektion och fungerar samtidigt som en effektiv grillpress. Den är byggd för att stå emot de tuffaste köksförhållandena och kommer att vara din pålitliga följeslagare för många grillsessioner framöver.

Hamburgerpressen fungerar även som grillpress för att pressa ner köttstycken för att få en bättre och jämnare stekyta, men är ni ute efter en ännu större grillpress kan vi rekommendera vår stora grillpress i gjutjärn.

Oavsett om du är en erfaren grillmästare eller en nybörjare, kommer vår Smasher - Hamburgerpress att ta din matlagning till en ny nivå. Den är det ultimata verktyget för att skapa gourmetburgare och förvandla ditt kök till en alldeles egen hamburgersylta.

Tips! Köp tillsammans med ett av våra stekbord i gjutjärn och du har allt du behöver för att skapa dina egna smashed hamburgers.

VARFÖR HAR ERA SMASHERS INTE TRÄHANDTAG?
Våra smashers och grillpressar är helt tillverkade i gjutjärn. Gjutjärn är ett extremt tåligt material och kan hantera höga temperaturer utan att deformeras eller spricka, vilket gör det idealiskt för användning på en grill med lock eller i en ugn, något en smasher med trähandtag inte klarar av.

En annan nackdel med trähandtag är att det med tiden åldras och riskerar att spricka efter upprepad användning och diskning. Gjutjärn däremot är enkelt att rengöra och håller garanterat i flera generationer.

MÅNGSIDIG DESIGN

Vår Smasher - Hamburgerpress är inte bara begränsad till att skapa perfekta hamburgare. Den mångsidiga designen gör den också till en utmärkt grillpress för att tillaga kyckling, panini, bacon och mycket mer.

Den platta ytan ger en jämn fördelning av värme och tryck, vilket resulterar i professionella resultat varje gång. Varje måltid blir en kulinarisk upplevelse när du använder vår hamburgerpress som en grillpress.

BRA ATT VETA

Gjutjärnet är känt för att det är enkelt att underhålla och har en långa livslängd. Vår hamburgerpress är inget undantag. Vid leverans är smashern inbränd från vår fabrik med vegetabilisk olja. Ytbehandlingen utgör ett skyddande lager som gör att gjutjärnet inte rostar. Våra smashers är säkra och uppfyller gällande regelverk för kontakt med livsmedel.

Efter användning diskas smashern enkelt av med hjälp av en mjuk diskborste, undvik diskmedel som kan skada ytbehandlingen. Hamburgerpressen blir bara bättre med tiden när den utvecklar en naturlig patina.

Mått (BxDxH): 14 x 14 x 6 cm
Vikt: 1,3 kg
Material: Gjutjärn 
Uppfyller gällande EU-förordning EC 1935/2004 för kontakt med livsmedel 

Visa mer
Visa mindre
Höjd: 6 cm
Diameter: 14 cm
Vikt: 1,3 kg
Material: Gjutjärn
Kanske gillar du även någon av dessa:
Grillpress eller burgerpress i gjutjärn
För grillat med tryck i!
340 kr
Köp
Info
0
Grillhandskar i mocka Xapron
Skyddande slitvargar
389 kr
0
Svart salt Mill & Mortar
För snygg dekoration
79 kr
Köp
Info
0
Röklåda avlång med lock
Addera röksmak från spån
356 kr
Köp
Info
0
Grillrubs eko i presentask 3st Mill & Mortar
fr. 312 kr
0
Grillvantar i mocka Morsö ett par
Snygga skydd för grillmästare
fr. 538 kr
0
Mer från Norrjern
Grillpress i gjutjärn rektangulär Norrjern
475 kr
Köp
Info
0
Stekbord King i gjutjärn extra stort
För perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd
1795 kr
Köp
Info
0
Pizzaskärare Norrjern
Dela med kraft
265 kr
Köp
Info
0
Andra köpte även
Jäskorg oval i rotting 1,5 liter
Vår absolut mest populära jäskorg.
179 kr 189 kr
Köp
Info
0
Överdrag jäskorg OVAL
Ovalt överdrag
53 kr 58 kr
Köp
Info
0
Kylklampar 2st tunna
En tunnar klamp
74 kr
Köp
Info
0
Skärbräda i ek med ränna 58 cm
Skönhet som åldras vackert
1998 kr
Köp
Info
0