Stekbord Queen gjutjärn med kant runt om 28x42 cm Norrjern

Användarnamn

Stekbord Queen i gjutjärn med kant

För perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd
1145 kr
Grilla, stekt och baka med fantastiskt resultat, djup smak och härlig konsistens. Gör perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd. Bli en mästare i köket och vid grillen. En gjutjärnsgrill-, stek- och bakplatta ger användaren enastående resultat i matlagning genom att jämnt fördela värmen och behålla värmen väl. Maten blir saftigare och får en härlig stekyta, samtidigt som det är enkelt att rengöra och underhålla plattan. En investering för generationer med naturlig non-stick yta som gör matlagningen enklare och ger förstklassig smak till varje måltid. Stålet är inbränt, färdigt att användas och kan till och med läggas direkt på spisen.
10 års  garanti!!
 
Köp
Stekbord Queen i gjutjärn med uppböjda kanter Norrjern -  grillning, bakning, & matlagning 28x42 cm 
Grilla, stekt och baka med fantastiskt resultat, djup smak och härlig konsistens. Gör perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd. Bli en mästare i köket och vid grillen. En gjutjärnsgrill-, stek- och bakplatta ger användaren enastående resultat i matlagning genom att jämnt fördela värmen och behålla värmen väl.

Maten blir saftigare och får en härlig stekyta, samtidigt som det är enkelt att rengöra och underhålla plattan. Stekplattan är en investering för generationer med naturlig non-stick yta som gör matlagningen enklare och ger förstklassig smak till varje måltid. Stålet är inbränt, färdigt att användas och kan till och med läggas direkt på spisen.

Queen är ett avlångt gourmet-stål i gjutjärn med upphöjda kanter på alla fyra sidor.
Stekbordets kanter underlättar när större mängder mat tillagas.
Storleken på detta stekbord gör den optimal att placeras över två spisplattor på spisen. Stekhällen fungerar såklart även på utomhusgrillen eller över en öppen eld. Tack vare stekbordets godstjocklek och gjutjärnet lagras och fördelas värmen för bästa resultat. Stekbordet fungerar på alla värmekällor och levereras inbränt med vegetabilisk olja från vår fabrik redo att användas.

Stekbord Queen är väldigt flexibel i sin användning, oavsett om du vill göra smashed burgers eller rosta grönsaker fungerar detta stekbord utmärkt. men kan användas så väl i ugnen, på grillen som på spishällen i köket.
Stekbordet fungerar utmärkt för att steka smashburgers, kött, fisk och grönsaker samt för att baka bröd och pizza.
De integrerade handtagen på sidorna underlättar när man vill lyfta eller flytta stekhällen.

MED STEKBORD QUEEN FÅR DU STEKPANNA, STEKHÄLL OCH UGNSFORM I ETT

Tack vare de upphöjda kanterna på alla fyra sidorna på stekbordet kan man laga mycket mat utan att den trillar ur stekpannan. Vår unika ytbehandling med små fördjupningar och förhöjningar ger en större kontaktyta och bättre lufttillförsel, vilket resulterar i ett utmärkt resultat när du steker och tillagar din mat.

Stekbord Queen passar perfekt över två av plattorna på spisen eller hällen. Du kan steka på halva spisen och använda de andra plattorna till att till exempel koka. Använd samma effekt på plattorna på spishällen för att få en jämn temperatur över hela stekbordet, eller använd olika effekter för att få en varm yta och en kallare yta i stekhällen.
  • Passar perfekt över två spisplattor
  • Diskreta handtag på långsidorna
  • Upphöjda kanter på alla fyra sidor
  • 10 års produktgaranti
Stekbord Queen kombinerar fördelarna med en ugnsform och en vanlig stekpanna och kan förflyttas direkt från spisen och in i ugnen. Stekbord Queen är även utmärkt för att presentera och servera din mat med. Den är enkel att lyfta och ställa fram på middagsbordet, på så vis hjälper även stekbordet till att hålla maten varm under servering. Alla våra produkter är säkra och uppfyller de hårt ställda reglerna gällande kontakt med livsmedel.

Tips! Vid uppvärmning av stekbordet, börja på låg effekt och öka efterhand.

Diskreta och praktiska handtag på sidorna.
Fungerar på alla typer av värmekällor, i ugn, på induktionsspis, på grillen, över öppen eld, med mera.
Särskilt utformad för att få plats i en standardugn.

Lika perfekt för smashburgers som för pizza eller brödbak.

Pizzastål är perfekt för gräddning av bröd och pizzor i den vanliga ugnen i köket men kan även användas för att steka, värma eller värmehålla kött och grönsaker på grillen. Stålet tål mycket hög värme och fördelar värmen bra.

Stålet tål också rejäla temperaturförändringar. Stekbordet kan till och med läggas direkt på spisen och fungerar med induktion. Det förvandlar hemmaugnen till en stenugn och spisen eller grillen till en stekhäll. Perfekt till skaldjur, grönsaker och hamburgare! 

Många anser att det är det bättre med stål än med sten till gräddning av både bröd och pizza eftersom stålet leder värme snabbare in i botten. Snabb värme vill man gärna ha speciellt i början av gräddningen både för bröd och pizza. Det ger ett bättre lyft på brödet, frasigare skorpa och ger sprödare pizzabotten.


Kom alltid ihåg att alltid torka stålet torrt efter disk och förvara på en torr plats.

Produktspecifikation:
Uppfyller gällande EU-förordning EC 1935/2004 för kontakt med livsmedel
Mått (BxDxH):
42 x 28 x 3,8 cm
Tjocklek botten:
0,8 cm, Rejäl godstjocklek på 8 mm
Vikt (N.W.):
8 kg
Material:
Gjutjärn
Tillbehör som medföljer:
Förvaringspåse, stekskrapa, manual
Garanti: 10 års produktgaranti

Mer info:
'TILLAGA DIN NÄSTA MÅLTID I GOURMETKLASS PÅ STEKBORD I GJUTJÄRN 
Detta är inte vilket stekbord som helst. Stekbord Original ersätter stekpannan och tar din matlagning till nästa nivå. Fördelarna med ett stekbord är bl.a. den stora arbetsytan, stek en köttbit samtidigt som du steker på några grönsaker vid sidan om.

Stekbordet har höga kanter för att hålla inne maten som tillagas samtidigt som det har en öppen framsida. Den öppna sidan gör det enklare att komma åt maten med en stekspade och ett svagt uppvik i framkanten gör att stekfett stannar kvar i stekbordet utan att rinna ut.

Vi utför i vår fabrik en ytbehandling med små fördjupningar och upphöjningen vilka skapar en större kontaktyta och lufttillströmning för bästa resultat i din matlagning eller brödbakning. Stekborden leverans också inbrända från fabriken vilket skapar en non-stick beläggning. Beläggningen anpassas med tiden efter din användning.

Tips! Skrapa rent stekbordet direkt efter användning med hjälp av den medföljande stekskrapan.

GÖR GRYMMA SMASHED BURGES MED STEKBORD I GJUTJÄRN
Vill du göra riktigt grymma hamburgare så är det smashed burgers du ska göra. Då passar ett stekbord i gjutjärnutmärkt! Hamburgare menar vi inte hör hemma på grillen, däremot gör våra stekbord det! För att få en fin och smakrik stekyta med bra struktur på hamburgaren är det viktigt att fettet hålls kvar i pannan och inte som på ett grillgaller droppar ner på värmekällan och fattar eld, vilket kan ge upphov till oönskade smaker.

LÄTT ATT RENGÖRA
Att göra rent ditt stekbord är inte svårt. Efter användning tar du bort matrester med den medföljande stekskrapan medan stekbordet fortfarande är varmt. Låt det sedan svalna innan du rengör det med varmt vatten och en mjuk diskborste. Undvik diskmedel och maskindisk för att skydda ytbehandlingen. Torka stekbordet noggrant efter rengöring med hushållspapper eller genom att försiktigt värma det tills vattnet avdunstar. När du inte använder stekhällen förvara det gärna i den medföljande förvaringspåsen.

TILLVERKAD AV GJUTJÄRN
Gjutjärn har länge använts i grytor och stekpannor, många känner nog till att gjutjärn med tiden bara blir bättre och bättre att laga mat i. Underhåller man gjutjärnet rätt så kommer den naturliga anti-stick-ytan som bildas att bestå. Med stekhäll Original har vi kombinerat fördelarna med en traditionell gjutjärnsstekpanna med ett modernt stekbord. Läs gärna mer om hur man underhåller sitt stekbord i vår guide.

KAN JAG ANVÄNDA STEKBORD AV GJUTJÄRN I EN UGN?
Stekborden är designad för att perfekt passa i ugn, på spisen, på grillen eller över öppen eld.
Visa mer
Visa mindre
Garanti: 10 års garanti
Längd: 42 cm
Bredd: 28 cm
Höjd: 3,8 cm
Färg: Svart
Vikt: 8 kg
Material: Gjutjärn
Antal i förpackningen: Stekbord, stekskrapa, förvaringspåse, manual på svenska
Kanske gillar du även någon av dessa:
Skydd för induktionsspis, klippbart
"Så smart att man kan klippa i den storlerk man vill ha"
230 kr
Köp
Info
0
Baksten i lava med spade
Äkta lavasten från Etna
830 kr
Köp
Info
0
Grillhandskar i mocka Xapron
Skyddande slitvargar
389 kr
0
Surdegsbakning startset
En god start på baket
fr. 469 kr fr. 494 kr
0
Snittkniv med böjt blad gul
59 kr
Köp
Info
0
Jäskorg oval i rotting 1,5 liter
Vår absolut mest populära jäskorg.
179 kr 189 kr
Köp
Info
0
Baksten Rund med spade
För bröd & pizza i ugn eller på grillen
420 kr
Köp
Info
0
Överdrag till  jäskorg rund STOR
I botten på jäskorgen
86 kr
Köp
Info
0
Jäskorg i rotting rund 1,7l
För lyckade surdegsbak
159 kr 171 kr
Köp
Info
0
Snittkniv GRIGNETTE® VERTE
Formbar & lätt - proffsens favorit
43 kr
Köp
Info
0
Snittkniv med tandat blad
Vågad snittare
69 kr
Köp
Info
0
Jäskorg rotting avlång 1,8 liter
För limpformade lite längre bröd
229 kr
Köp
Info
0
Mer från Norrjern
Stekbord King i gjutjärn extra stort
För perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd
1795 kr
Köp
Info
0
Pizzaspade Peel Norrjern
Baka som ett proffs!
399 kr
Köp
Info
0
Stekspade extra lång Norrjern
För servering och grillning
145 kr
Köp
Info
0
Hamburgerspade med fasad kant Norrjern
För servering och grillning
145 kr
Köp
Info
0
Andra köpte även
Jäskorg oval i rotting 1,5 liter
Vår absolut mest populära jäskorg.
179 kr 189 kr
Köp
Info
0
Överdrag jäskorg OVAL
Ovalt överdrag
53 kr 58 kr
Köp
Info
0
Kylklampar 2st tunna
En tunnar klamp
74 kr
Köp
Info
0
Skärbräda i ek med ränna 58 cm
Skönhet som åldras vackert
1998 kr
Köp
Info
0