Stekbord King gjutjärn extra stort Norrjern

Användarnamn

Stekbord King i gjutjärn extra stort

För perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd
1795 kr
Grilla, stekt och baka med fantastiskt resultat, djup smak och härlig konsistens. Gör perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd. Bli en mästare i köket och vid grillen. En gjutjärnsgrill-, stek- och bakplatta ger användaren enastående resultat i matlagning genom att jämnt fördela värmen och behålla värmen väl. Maten blir saftigare och får en härlig stekyta, samtidigt som det är enkelt att rengöra och underhålla plattan. En investering för generationer med naturlig non-stick yta som gör matlagningen enklare och ger förstklassig smak till varje måltid. Stålet är inbränt, färdigt att användas och kan till och med läggas direkt på spisen.
10 års  garanti!!
 
Köp
Stekbord King i gjutjärn med uppböjda kanter Norrjern -  grillning, bakning, & matlagning 52x46 cm 
Grilla, stekt och baka med fantastiskt resultat, djup smak och härlig konsistens. Gör perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd. Bli en mästare i köket och vid grillen. En gjutjärnsgrill-, stek- och bakplatta ger användaren enastående resultat i matlagning genom att jämnt fördela värmen och behålla värmen väl.

Maten blir saftigare och får en härlig stekyta, samtidigt som det är enkelt att rengöra och underhålla plattan. Stekplattan är en investering för generationer med naturlig non-stick yta som gör matlagningen enklare och ger förstklassig smak till varje måltid. Stålet är inbränt, färdigt att användas och kan till och med läggas direkt på spisen.

Stekbord King är det största av våra stekbord. Storleken gör att den passar utmärkt för det stora sällskapet eller när du vill variera med flera stekytor. King är särskilt utformad för att täcka alla fyra spisplattor eller motsvarande på en normalstor spis.
Stekhällen fungerar såklart även på utomhusgrillen eller över en öppen eld. Tack vare stekbordets godstjocklek och gjutjärnets egenskaper lagras och fördelas värmen för bästa resultat. Stekhällen fungerar på alla värmekällor och levereras inbränt med vegetabilisk olja redan från fabrik - färdig att användas.

Grillhäll King är väldigt flexibelt i sin användning, oavsett om du vill göra smashed burgers eller rosta grönsaker fungerar det utmärkt. Stekhällen kan användas så väl i ugnen, på grillen som på spisen i köket.

Tack vare sin robusta konstruktion i gjutjärn och tjocka botten, får man en jämn temperatur vid tillagning av större mängder mat på samma gång. Det går utmärkt att använda King på en gasolgrill eller varför inte direkt över en öppen eld. Stekbordet flyttas enkelt med hjälp av de integrerade handtagen på sidorna.

Fungerar på alla värmekällor
Oavsett om du vill smasha hamburgare eller steka grönsaker är Stekbord King utmärkt för jobbet. Med denna stekhäll kan du faktiskt göra båda samtidigt om du vill. Stekyta är något som det finns gott om på detta stekbord. Alla våra stekbord har bearbetats för att uppnå en yta med små fördjupningar och upphöjningar vilket ökar kontaktyta och luftgenomstömning för att uppnå en utmärkt malliardeffekt när du steker.

Stekbordets stekyta är väl tilltagen och täcker alla fyra spisplattorna på spishällen (60 cm). Spisplattorna kan styras individuellt och möjliggör olika temperaturzoner på stekbordet. Den väl tilltagna godstjockleken på stekbordet, 8 mm, gör att värmen fördelas jämnt och bibehålls även när kall mat placeras på stekhällen.

Det här är inte ett stekbord för dig som nöjer dig med lagom. Det här är stekbordet för dig som vill ha det största och bästa, eller till dig som ofta lagar mat åt det stora sällskapet. 
  • Uppvik i framkant håller inne fett
  • Unik ytbehandling för att uppnå en utmärkt stekyta
  • 10 års produktgaranti
Pizzastål är perfekt för gräddning av bröd och pizzor i den vanliga ugnen i köket men kan även användas för att steka, värma eller värmehålla kött och grönsaker på grillen. Stålet tål mycket hög värme och fördelar värmen bra.

Många anser att det är det bättre med stål än med sten till gräddning av både bröd och pizza eftersom stålet leder värme snabbare in i botten. Snabb värme vill man gärna ha speciellt i början av gräddningen både för bröd och pizza. Det ger ett bättre lyft på brödet, frasigare skorpa och ger sprödare pizzabotten.

Tips 1! Vid uppvärmning av stekbordet, börja på låg effekt och öka efterhand.
Tips 2! Använd vår Stekspade Long för att hantera och vända större mängder mat på stekbordet.
Kom alltid ihåg att alltid torka stålet torrt efter disk och förvara på en torr plats.

Produktspecifikation:
Uppfyller gällande EU-förordning EC 1935/2004 för kontakt med livsmedel
Mått (BxDxH):
52 x 46 x 3,8 cm
Tjocklek botten:
0,8 cm, Rejäl godstjocklek på 8 mm
Vikt (N.W.):
15 kg
Material:
Gjutjärn
Tillbehör som medföljer:
Förvaringspåse, stekskrapa, manual
Garanti: 10 års produktgaranti

Mer info:
'TILLAGA DIN NÄSTA MÅLTID I GOURMETKLASS PÅ STEKBORD I GJUTJÄRN 
Detta är inte vilket stekbord som helst. Stekbord Original ersätter stekpannan och tar din matlagning till nästa nivå. Fördelarna med ett stekbord är bl.a. den stora arbetsytan, stek en köttbit samtidigt som du steker på några grönsaker vid sidan om.

Stekbordet har höga kanter för att hålla inne maten som tillagas samtidigt som det har en öppen framsida. Den öppna sidan gör det enklare att komma åt maten med en stekspade och ett svagt uppvik i framkanten gör att stekfett stannar kvar i stekbordet utan att rinna ut.

Vi utför i vår fabrik en ytbehandling med små fördjupningar och upphöjningen vilka skapar en större kontaktyta och lufttillströmning för bästa resultat i din matlagning eller brödbakning. Stekborden leverans också inbrända från fabriken vilket skapar en non-stick beläggning. Beläggningen anpassas med tiden efter din användning.

Tips! Skrapa rent stekbordet direkt efter användning med hjälp av den medföljande stekskrapan.

GÖR GRYMMA SMASHED BURGES MED STEKBORD I GJUTJÄRN
Vill du göra riktigt grymma hamburgare så är det smashed burgers du ska göra. Då passar ett stekbord i gjutjärnutmärkt! Hamburgare menar vi inte hör hemma på grillen, däremot gör våra stekbord det! För att få en fin och smakrik stekyta med bra struktur på hamburgaren är det viktigt att fettet hålls kvar i pannan och inte som på ett grillgaller droppar ner på värmekällan och fattar eld, vilket kan ge upphov till oönskade smaker.

LÄTT ATT RENGÖRA
Att göra rent ditt stekbord är inte svårt. Efter användning tar du bort matrester med den medföljande stekskrapan medan stekbordet fortfarande är varmt. Låt det sedan svalna innan du rengör det med varmt vatten och en mjuk diskborste. Undvik diskmedel och maskindisk för att skydda ytbehandlingen. Torka stekbordet noggrant efter rengöring med hushållspapper eller genom att försiktigt värma det tills vattnet avdunstar. När du inte använder stekhällen förvara det gärna i den medföljande förvaringspåsen.

TILLVERKAD AV GJUTJÄRN
Gjutjärn har länge använts i grytor och stekpannor, många känner nog till att gjutjärn med tiden bara blir bättre och bättre att laga mat i. Underhåller man gjutjärnet rätt så kommer den naturliga anti-stick-ytan som bildas att bestå. Med stekhäll Original har vi kombinerat fördelarna med en traditionell gjutjärnsstekpanna med ett modernt stekbord. Läs gärna mer om hur man underhåller sitt stekbord i vår guide.

KAN JAG ANVÄNDA STEKBORD AV GJUTJÄRN I EN UGN?
Stekborden är designad för att perfekt passa i ugn, på spisen, på grillen eller över öppen eld.
Visa mer
Visa mindre
Garanti: 10 års garanti
Längd: 52 cm
Bredd: 46 cm
Färg: Svart
Vikt: 15 kg
Material: Gjutjärn
Antal i förpackningen: Stekbord, stekskrapa, förvaringspåse, manual på svenska
Kanske gillar du även någon av dessa:
Skydd för induktionsspis, klippbart
"Så smart att man kan klippa i den storlerk man vill ha"
230 kr
Köp
Info
0
Baksten i lava med spade
Äkta lavasten från Etna
830 kr
Köp
Info
0
Grillhandskar i mocka Xapron
Skyddande slitvargar
389 kr
0
Surdegsbakning startset
En god start på baket
fr. 469 kr fr. 494 kr
0
Snittkniv med böjt blad gul
59 kr
Köp
Info
0
Jäskorg oval i rotting 1,5 liter
Vår absolut mest populära jäskorg.
179 kr 189 kr
Köp
Info
0
Baksten Rund med spade
För bröd & pizza i ugn eller på grillen
420 kr
Köp
Info
0
Överdrag till  jäskorg rund STOR
I botten på jäskorgen
86 kr
Köp
Info
0
Jäskorg i rotting rund 1,7l
För lyckade surdegsbak
159 kr 171 kr
Köp
Info
0
Snittkniv GRIGNETTE® VERTE
Formbar & lätt - proffsens favorit
43 kr
Köp
Info
0
Snittkniv med tandat blad
Vågad snittare
69 kr
Köp
Info
0
Jäskorg rotting avlång 1,8 liter
För limpformade lite längre bröd
229 kr
Köp
Info
0
Mer från Norrjern
Grillskrapa & degskrapa Norrjern
125 kr
Köp
Info
0
Stekbord Original i gjutjärn Norrjern
För perfekta smashburgers, kött, fisk, grönsaker, galet god pizza och doftande nyba...
1175 kr
Köp
Info
0
Grillpress i gjutjärn rektangulär Norrjern
475 kr
Köp
Info
0
Stekbord Classic gjutjärn för klotgrill
För perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd
1175 kr
Köp
Info
0
Andra köpte även
Jäskorg oval i rotting 1,5 liter
Vår absolut mest populära jäskorg.
179 kr 189 kr
Köp
Info
0
Överdrag jäskorg OVAL
Ovalt överdrag
53 kr 58 kr
Köp
Info
0
Kylklampar 2st tunna
En tunnar klamp
74 kr
Köp
Info
0
Skärbräda i ek med ränna 58 cm
Skönhet som åldras vackert
1998 kr
Köp
Info
0