PIZZASKÄRARE stor med dubbla handtag Norrjern Pizza Cutter

Användarnamn

Pizzaskärare Norrjern

Dela med kraft
265 kr
Med dubbla handtag blir det enkelt att applicera ett jämnt tryck för att skära genom tjocka pizzor utan att behöva anstränga sig. En stor pizzaskärare med två handtag gför enkel och bekväm hantering som ger smidig och effektiv skärning. En bekväm och praktisk lösning för alla pizzaälskare.
 
Köp

Pizzaskärare, vagga med dubbla handtag Norrjern
Pizzacutter med dubbla handtag gör det enkelt att få ett jämnt tryck för att skära genom tjocka pizzor utan att behöva anstränga sig. En stor pizzaskärare med två handtag gför enkel och bekväm hantering som ger smidig och effektiv skärning.
En bekväm och praktisk lösning för alla pizzaälskare.Pizzacuttern är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som säkerställer långvarig användning utan att kompromissa med skärprestanda.
Pizzaskärare i rostfritt stål formad som en vagga med trägrepp. 35cm bred som passar både för att skära upp pizza och färska kryddor m.m.
Pizzaskäraren gör det enkelt att skära upp pizzan i perfekta bitar, men användningsområdet slutar inte där, skär ostar, hacka örter, dela bakverk och mycket mer! Pizzaskäraren har en mängd olika användningsområden och har en given plats i varje kök.

En äkta napolitansk pizza äter man inte med kniv och gaffel, den ska ätas med händerna!
Använd den dubbla pizzaskäraren för att skära den perfekta pizzaslicen.

Börja med att placera pizzan på en väl tilltagen skärbräda och för pizzaskäraren i en gungande eller vaggande rörelse över pizzan samtidig som den trycks ner mot underlaget.

Pizzaskäraren är den ultimata köksaccessoaren för varje matälskare. Med enastående skärprecision och mångsidighet tar denna skärare inte bara din pizzaupplevelse till nya höjder utan öppnar även upp en värld av möjligheter för att enkelt och exakt skära andra livsmedel, från örter till bröd och mycket mer.

Slipa gäran pizzaskäraren regelbundet för att upprätthålla dess skärpa och effektivitet.
Genom att använda en vanlig knivslip eller bryne återställa knivens skärpa. En vass pizzakniv gör skärningen genom osten, såsen och degen smidig och exakt vilket ger perfekta pizzabitar varje gång. Det medföljande plastskydd för knivbladet gör den säker kan förvara när den inte används.

Det rostfria stålet är motståndskraftigt mot fläckar och korrosion, vilket innebär att den behåller sin glans och skärprecision även efter många användningar. Handtaget av trä är behandlat för att vara hållbart och enkelt att torka av, vilket gör det till en pålitlig och bekväm följeslagare i köket

Pizzaskäraren är inte bara ett praktiskt köksredskap utan också en fantastisk presentidé för alla matälskare och hemmakockar.
Den här fina och praktiska pizzaskäraren är ett måste i uteköket. Perfekt när du grillar pizza på grillen eller i din pizzaugn.

  • Dubbla handtag ger extra kraft
  • Delar enkelt pizzan
  • Ett måste i uteköket


Modell: Nordjern Pizzaskärare 
Material: Rostfritt stål och trä 
Storlek (BxDxH): 35 x 11 x 1,7 cm 
Inkluderade tillbehör: Knivbladsskydd i plast 

Godkänd för kontakt med livsmedel enligt EU-direktivet EC 1935/2004 

Visa mer
Visa mindre
Längd: 35 cm
Bredd: 11 cm
Vikt: 280g
Material: Rostfritt stål och trä
Antal i förpackningen: 1 st
Mer från Norrjern
Japansk stekspade Norrjern
För servering och grillning
145 kr
Köp
Info
0
Hamburgerspade med fasad kant Norrjern
För servering och grillning
145 kr
Köp
Info
0
Grillpress i gjutjärn rektangulär Norrjern
475 kr
Köp
Info
0
Stekbord Queen i gjutjärn med kant
För perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd
1145 kr
Köp
Info
0
Andra köpte även
Jäskorg oval i rotting 1,5 liter
Vår absolut mest populära jäskorg.
179 kr 189 kr
Köp
Info
0
Överdrag jäskorg OVAL
Ovalt överdrag
53 kr 58 kr
Köp
Info
0
Kylklampar 2st tunna
En tunnar klamp
74 kr
Köp
Info
0
Skärbräda i ek med ränna 58 cm
Skönhet som åldras vackert
1998 kr
Köp
Info
0