Stekbord Original i gjutjärn från Norrjern

Användarnamn

Stekbord Original i gjutjärn Norrjern

För perfekta smashburgers, kött, fisk, grönsaker, galet god pizza och doftande nybakat bröd
1175 kr
Grilla, stekt och baka med fantastiskt resultat, djup smak och härlig konsistens. Gör perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd. Bli en mästare i köket och vid grillen. En gjutjärnsgrill-, stek- och bakplatta ger användaren enastående resultat i matlagning genom att jämnt fördela värmen och behålla värmen väl. Maten blir saftigare och får en härlig stekyta, samtidigt som det är enkelt att rengöra och underhålla plattan. En investering för generationer med naturlig non-stick yta som gör matlagningen enklare och ger förstklassig smak till varje måltid. Stålet är inbränt, färdigt att användas och kan till och med läggas direkt på spisen.
10 års  garanti!!
 
Köp
Stekbord i gjutjärn Norrjern - Ett gourmet-stål för grillning, bakning, & matlagning 39x33 cm 
Med stekhällen i gjutjärn kan du skapa smakrika måltider med autentiska grillade smaker och bevarad saftighet i dina favoriträtter. Ge dina måltider den rustika touch de förtjänar med ett gediget stekbord.

Upptäck hur enkelt det är att smasha burgare med autentisk grillsmak, steka saftiga biffar, krispiga grönsaker, smakrika fiskrätter eller baka krispig pizza. Med en stekhäll får du enkelt och genuin matlagning såväl utomhus som inomhus.

Grilla, stekt och baka med fantastiskt resultat, djup smak och härlig konsistens. Gör perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd. Bli en mästare i köket och vid grillen.

En gjutjärnsgrill-, stek- och bakplatta ger användaren enastående resultat i matlagning genom att jämnt fördela värmen och behålla värmen väl. Maten blir saftigare och får en härlig stekyta, samtidigt som det är enkelt att rengöra och underhålla plattan.

Stekplattan är en investering för generationer med naturlig non-stick yta som gör matlagningen enklare och ger förstklassig smak till varje måltid. Stålet är inbränt, färdigt att användas och kan till och med läggas direkt på spisen. 

Norrjerns stekbord original är designat för att passa så väl i ugnen, på grillen som på spishällen i köket.
Stekbordet fungerar utmärkt för att steka smashburgers, kött, fisk och grönsaker samt för att baka bröd och pizza.
De integrerade handtagen på sidorna underlättar när man vill lyfta eller flytta stekhällen. Den enastående värmeledningsförmågan hos gjutjärnet ger jämn värmefördelning och perfekt stekning och grillning.
  • Perfekt för smashburgers
  • Rejäl godstjocklek på 8 mm
  • Uppvik i framkant håller stekfett kvar i pannan
Stekbord Original är tillverkad av gjutjärn med rejäl godstjocklek.
Det ger en jämn värmespridning och bra varmhållningsegenskaper. Upphöjda sidor och bakkant, öppen framkant med ett litetuppvik. Den uppvikta kanten håller stekfett kvar i pannan så att den inte rinner ut på spisen, i ugnen, på grillen eller på dig själv. Stekstålen i gjutjärn är kompatibla med alla värmekällor och levereras inbrända med vegetabilisk olja direkt från fabrik. De är redo att användas när du tar bordet ur förpackningen.

Diskreta och praktiska handtag på sidorna.
Fungerar på alla typer av värmekällor, i ugn, på induktionsspis, på grillen, över öppen eld, med mera.
Särskilt utformad för att få plats i en standardugn.

Lika perfekt för smashburgers som för pizza eller brödbak.

Pizzastål är perfekt för gräddning av bröd och pizzor i den vanliga ugnen i köket men kan även användas för att steka, värma eller värmehålla kött och grönsaker på grillen. Stålet tål mycket hög värme och fördelar värmen bra.

Stålet tål också rejäla temperaturförändringar. Stekbordet kan till och med läggas direkt på spisen och fungerar med induktion. Det förvandlar hemmaugnen till en stenugn och spisen eller grillen till en stekhäll. Perfekt till skaldjur, grönsaker och hamburgare! 

Många anser att det är det bättre med stål än med sten till gräddning av både bröd och pizza eftersom stålet leder värme snabbare in i botten. Snabb värme vill man gärna ha speciellt i början av gräddningen både för bröd och pizza. Det ger ett bättre lyft på brödet, frasigare skorpa och ger sprödare pizzabotten.

Norrjerns stekhällar kan användas ute på gas eller kol grillen, över öppen eld, på din spis oavsett om du har vanliga spisplattor, gas eller induktion samt i ugnen. Det gör dem otoligt mångsidiga.
Kom alltid ihåg att alltid torka stålet torrt efter disk och förvara på en torr plats.

Produktspecifikation:
Uppfyller gällande EU-förordning EC 1935/2004 för kontakt med livsmedel
Mått (BxDxH):
39 x 33 x 3,8 cm
Tjocklek botten:
0,8 cm, Rejäl godstjocklek på 8 mm
Vikt (N.W.):
8 kg
Material:
Gjutjärn
Tillbehör som medföljer:
Förvaringspåse, stekskrapa, manual
Garanti: 10 års produktgaranti

Mer info:
'TILLAGA DIN NÄSTA MÅLTID I GOURMETKLASS PÅ STEKBORD ORIGINAL
Detta är inte vilket stekbord som helst. Stekbord Original ersätter stekpannan och tar din matlagning till nästa nivå. Fördelarna med ett stekbord är bl.a. den stora arbetsytan, stek en köttbit samtidigt som du steker på några grönsaker vid sidan om.

Stekbordet har höga kanter för att hålla inne maten som tillagas samtidigt som det har en öppen framsida. Den öppna sidan gör det enklare att komma åt maten med en stekspade och ett svagt uppvik i framkanten gör att stekfett stannar kvar i stekbordet utan att rinna ut.

Vi utför i vår fabrik en ytbehandling med små fördjupningar och upphöjningen vilka skapar en större kontaktyta och lufttillströmning för bästa resultat i din matlagning eller brödbakning. Stekborden leverans också inbrända från fabriken vilket skapar en non-stick beläggning. Beläggningen anpassas med tiden efter din användning.

Tips! Skrapa rent stekbordet direkt efter användning med hjälp av den medföljande stekskrapan.

GÖR GRYMMA SMASHED BURGES MED STEKBORD ORIGINAL
Vill du göra riktigt grymma hamburgare så är det smashed burgers du ska göra. Då passar vårt stekbord Original utmärkt! Hamburgare menar vi inte hör hemma på grillen, däremot gör våra stekbord det! För att få en fin och smakrik stekyta med bra struktur på hamburgaren är det viktigt att fettet hålls kvar i pannan och inte som på ett grillgaller droppar ner på värmekällan och fattar eld, vilket kan ge upphov till oönskade smaker.

LÄTT ATT RENGÖRA
Att göra rent ditt stekbord är inte svårt. Efter användning tar du bort matrester med den medföljande stekskrapan medan stekbordet fortfarande är varmt. Låt det sedan svalna innan du rengör det med varmt vatten och en mjuk diskborste. Undvik diskmedel och maskindisk för att skydda ytbehandlingen. Torka stekbordet noggrant efter rengöring med hushållspapper eller genom att försiktigt värma det tills vattnet avdunstar. När du inte använder stekhällen förvara det gärna i den medföljande förvaringspåsen.

TILLVERKAD AV GJUTJÄRN
Gjutjärn har länge använts i grytor och stekpannor, många känner nog till att gjutjärn med tiden bara blir bättre och bättre att laga mat i. Underhåller man gjutjärnet rätt så kommer den naturliga anti-stick-ytan som bildas att bestå. Med stekhäll Original har vi kombinerat fördelarna med en traditionell gjutjärnsstekpanna med ett modernt stekbord. Läs gärna mer om hur man underhåller sitt stekbord i vår guide.

KAN JAG ANVÄNDA STEKBORD ORIGINAL I EN VANLIG UGN?
Stekbord Original är designad för att perfekt passa i ugn, på spisen, på grillen eller över öppen eld. Stekbord Original är ett av våra mest flexibla stekbord tack vare dess medelstora storlek.

Vi har designat Stekbord Original med mått som passar i en normalstor ugn.
Visa mer
Visa mindre
Garanti: 10 års garanti
Längd: 39 cm
Bredd: 33 cm
Höjd: 3,8 cm
Färg: Svart
Vikt: 8 kg
Material: Gjutjärn
Antal i förpackningen: Stekbord, stekskrapa, förvaringspåse, manual på svenska
Kanske gillar du även någon av dessa:
Skydd för induktionsspis, klippbart
"Så smart att man kan klippa i den storlerk man vill ha"
230 kr
Köp
Info
0
Baksten i lava med spade
Äkta lavasten från Etna
830 kr
Köp
Info
0
Grillhandskar i mocka Xapron
Skyddande slitvargar
389 kr
0
Surdegsbakning startset
En god start på baket
fr. 469 kr fr. 494 kr
0
Snittkniv med böjt blad gul
59 kr
Köp
Info
0
Jäskorg oval i rotting 1,5 liter
Vår absolut mest populära jäskorg.
179 kr 189 kr
Köp
Info
0
Baksten Rund med spade
För bröd & pizza i ugn eller på grillen
420 kr
Köp
Info
0
Överdrag till  jäskorg rund STOR
I botten på jäskorgen
86 kr
Köp
Info
0
Jäskorg i rotting rund 1,7l
För lyckade surdegsbak
159 kr 171 kr
Köp
Info
0
Snittkniv GRIGNETTE® VERTE
Formbar & lätt - proffsens favorit
43 kr
Köp
Info
0
Snittkniv med tandat blad
Vågad snittare
69 kr
Köp
Info
0
Jäskorg rotting avlång 1,8 liter
För limpformade lite längre bröd
229 kr
Köp
Info
0
Mer från Norrjern
Grillpress i gjutjärn rektangulär Norrjern
475 kr
Köp
Info
0
Pizzaskärare Norrjern
Dela med kraft
265 kr
Köp
Info
0
Stekbord King i gjutjärn extra stort
För perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd
1795 kr
Köp
Info
0
Stekbord Classic gjutjärn för klotgrill
För perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd
1175 kr
Köp
Info
0
Andra köpte även
Jäskorg oval i rotting 1,5 liter
Vår absolut mest populära jäskorg.
179 kr 189 kr
Köp
Info
0
Överdrag jäskorg OVAL
Ovalt överdrag
53 kr 58 kr
Köp
Info
0
Kylklampar 2st tunna
En tunnar klamp
74 kr
Köp
Info
0
Skärbräda i ek med ränna 58 cm
Skönhet som åldras vackert
1998 kr
Köp
Info
0