Användarnamn

Påsklämma med hällfunktion

Häll & förslut
39 kr
  • Förslut & häll
  • Inbyggd hällfunktion
  • Återförslutningsbar
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
10702
Påsklämma med lock & hällfunktion "Seal & pour" från Twixit
Smart påsklämma från Twixit med lock, vilket gör det lätt att hälla upp exempelvis socker eller müsli i en skål, och sedan tryggt stänga påsen igen.

Kanske känner du igen påsklämman? Nu har den utvecklats vidare blivit vuxen. Den går att hälla ur medan den fortfarande sitter kvar på påsen. Det återförslutningsbara locket håller påsens innehåll fräscht oavsett om det är mjöl, kaffe socker eller müsli i påsen. Förslut förpackningen med klämman, öppna locket och häll ut önskad mängd. Klämmorna finns i blandade färger grön och röd.
 
twixit! Seal & Pour har tilldelats en rad priser och bla utsetts som 1 av 3 finalister i Plastforums tävling "Plastovationer Awards 2013". Ett pris som tilldelas företag som på ett enastående sätt utvecklat eller vidareutvecklat en funktionell och intressant produkt eller detalj.

I Juli 2014 tillkännagav en av USA:s ledande branschtidsskrifter, ”The Gourmet Retailer”, att man utsett Seal & Pour som vinnare av ”Gourmet retailer’s 2014 Annual Editors Pick Contest”. Det är kul när en liten smart svensk innovation får så fina inrenationella utmärkelser. Grattis till er från oss på Freaky!

Innovatör: Lindén International i samarbete med Split Vision.
Visa mer
Visa mindre
Material: PP
Antal i förpackningen: 1st
Andra köpte även
Påsklämmor twixit! 15 st
Förslut & återförslut
29 kr
0
Pizzaspade i trä
Flytta pizza och bröd
99 kr
0
Kavel för barn
Liten kavel för de små
55 kr 59 kr
0
Hallonpulver Mill & Mortar
Dekoration och smak
79 kr
0