Napoletana Tipo 00 italienskt pizzamjöl 1 kg
Äkta italienskt mjöl till äkta pizza
39 kr
Ett tipo-noll-noll-mjöl speciellt framtaget för bakning av den berömda napolitanska pizzan. Mjölet är godkänt av Associazione Verace Pizza Napoletana och har en lyftstyrka på W310. För optimalt resultat måste en deg med Tipo-noll-noll jäsa mellan 10 och 12 timmar. Tipo-noll-noll-mjöl absorberar mycket mer vatten än ett vanligt mjöl och klarar av att bakas i höga temperaturer. Två egenskaper som bland annat gör tipo 00 till det perfekta pizzamjölet.
Tipo 00 Napoletana Pizzamjöl 1 kg från Molino Dallagiovanna
La Napoletana är ett tipo 00 mjöl speciellt framtaget för bakning av den berömda, officiella napolitanska pizzan.
Tipo 00 är ett vitt, finmalet starkt vetemjöl med högt stärkelse- och proterininnehåll.
Tipo-noll-noll-mjöl absorberar mycket mer vatten än ett vanligt mjöl och klarar av att bakas i höga temperaturer.
Två egenskaper som bland annat gör tipo 00 till det perfekta pizzamjölet.
Mjölet är AVPN-godkänd av Associazione Verace Pizza Napoletana och har en lyftstyrka på W310.
För optimalt resultat måste en deg med Tipo-noll-noll jäsa mellan 10 och 12 timmar.
Kvarnen Molino Dallagiovanna i Emilia-Romagna har sedan 1832 specialiserat sig på att tillverka olika typer av mjöl med unika egenskaper bland annar detta för pizza.
Vikt: 1 kg
Ursprung: Italien
Ingredienser: VETEMJÖL tipo 00.
Allergentyp: Spår av sojabönor, spannmål som innehåller gluten
Näringsvärde per 100g:
Energi (Kj/100g) 1436
Energi (Kcal/100g) 343
Fett 0,8
Varav mättade fettsyror 0,1
Kolhydrat 73
Varav sockerarter 1
Protein 12
Salt 0,002
La Napoletana är ett tipo 00 mjöl speciellt framtaget för bakning av den berömda, officiella napolitanska pizzan.
Tipo 00 är ett vitt, finmalet starkt vetemjöl med högt stärkelse- och proterininnehåll.
Tipo-noll-noll-mjöl absorberar mycket mer vatten än ett vanligt mjöl och klarar av att bakas i höga temperaturer.
Två egenskaper som bland annat gör tipo 00 till det perfekta pizzamjölet.
Mjölet är AVPN-godkänd av Associazione Verace Pizza Napoletana och har en lyftstyrka på W310.
För optimalt resultat måste en deg med Tipo-noll-noll jäsa mellan 10 och 12 timmar.
Kvarnen Molino Dallagiovanna i Emilia-Romagna har sedan 1832 specialiserat sig på att tillverka olika typer av mjöl med unika egenskaper bland annar detta för pizza.
Vikt: 1 kg
Ursprung: Italien
Ingredienser: VETEMJÖL tipo 00.
Allergentyp: Spår av sojabönor, spannmål som innehåller gluten
Näringsvärde per 100g:
Energi (Kj/100g) 1436
Energi (Kcal/100g) 343
Fett 0,8
Varav mättade fettsyror 0,1
Kolhydrat 73
Varav sockerarter 1
Protein 12
Salt 0,002
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 1 kg |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Perfekta till Tiramisu och att knapra på som snack. Härlig smak! ⭐️⭐...
39 kr
0
Andra köpte även