Skärbräda i ek
Skönhet som åldras vackert
998 kr
Exklusiv träskärbräda av stavlimmat massivt ändträ av ek med ränna för köttsaft och utskuret handtag som med rätt skötsel håller i generation efter generation.
Skärbräda i massiv ek
Exklusiv träskärbräda av stavlimmat massivt ändträ från nordiska ekar med utskurna handtag på sidorna som med rätt skötsel håller i generation efter generation.
Det här är en härlig väl tilltagen bräda att skära allt från grönsaker och fisk till kött och bröd på.
Den robusta ändträkonstruktionen är skonsam mot knivar, stabil och hållbar.
Ek är ett träslag som ofta används till mat och dryck.
Vin och whisky har lagrats på ekfat i årtusenden och träet är uppskattat för sin tålighet och som smakgivare.
För att rengöra en skärbräda i trä tvättar du den med varmt vatten och diskmedel och låter den torka.
Träbrädan får INTE blötläggas eller nedsänkas längre tid i vatten. Träblocket tål INTE maskindisk.
En ekskärbräda bör oljas in var 3:e till 4:e vecka.
Använd gärnal linfröolja.
Skärbräda ek stavlimmat ändträ av ek med ränna och urfrästa "bärhandtag" för enklare förflyttning.
Ändträ ger brädan längre hållbarhet och är skonsamt för eggen på dina knivar.
Längd : 40 cm
Bredd: 30 cm
Höjd: 4 cm
Material: Ek
Exklusiv träskärbräda av stavlimmat massivt ändträ från nordiska ekar med utskurna handtag på sidorna som med rätt skötsel håller i generation efter generation.
Det här är en härlig väl tilltagen bräda att skära allt från grönsaker och fisk till kött och bröd på.
Den robusta ändträkonstruktionen är skonsam mot knivar, stabil och hållbar.
Hemligheten med att använda stavlimmat ändträ i så kallade slaktarblock är att när kniven skär jack i brädan kan dessa "läkas" (beroende på djup så klart) eftersom fibrerna i träet står upp och inte skärs av som på en bräda men liggande fibrer.
Brädan har två praktiska infrästa handtag i sidorna som gör den enkel och bekväm att flytta runt.Ek är ett träslag som ofta används till mat och dryck.
Vin och whisky har lagrats på ekfat i årtusenden och träet är uppskattat för sin tålighet och som smakgivare.
För att rengöra en skärbräda i trä tvättar du den med varmt vatten och diskmedel och låter den torka.
Träbrädan får INTE blötläggas eller nedsänkas längre tid i vatten. Träblocket tål INTE maskindisk.
- Stavlimmat massivt trä
- Smarta handtag
- Vackrare med tiden
Skärbrädan är perfekt för daglig matlagning och servering.
Ett premiumval för den som vill kombinera kvalitet, hållbarhet och snygg design i köket.
En ekskärbräda bör oljas in var 3:e till 4:e vecka.
Använd gärnal linfröolja.
Skärbräda ek stavlimmat ändträ av ek med ränna och urfrästa "bärhandtag" för enklare förflyttning.
Ändträ ger brädan längre hållbarhet och är skonsamt för eggen på dina knivar.
Längd : 40 cm
Bredd: 30 cm
Höjd: 4 cm
Material: Ek
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Snygg bräda i storlek A3, A4 eller A5
fr. 399 kr fr. 499 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0