Tre franska fruktiga vinägrar
3 fantastiska smaksättare
490 kr
Ett underbart kit med viäger från Frankrike.
Alla tre är gjorda på vitvinsvinäger som tillsats purréad frukt eller fruktpulpa som ger vinägern extra smak och en liten aning sötma.
Alla tre är gjorda på vitvinsvinäger som tillsats purréad frukt eller fruktpulpa som ger vinägern extra smak och en liten aning sötma.
Tre fantastiska franska vinägrar med frukt från A l'Olivier Hallon, Fikon & Citrus
Ett underbart kit med vinäger från Frankrike.
Alla tre är gjorda på vitvinsvinäger som tillsats purréad frukt eller fruktpulpa som ger vinägern extra smak och en liten aning sötma.
Med de här tre kan du göra underverk i köket.
Läs med om var och en på de respektive länkarna (i orange).
Fikonvinäger med fikonpulpa från A l'Olivier
Vad kan vara bättre än färska fikon från Soliès och lite fanskt mathantverk för att göra en riktigt fin kvalitetsvinäger?
Fikonvinäger med fikon pulpa från A l'Olivier i Nice.
En sagolik fruktvinäger som passar utmärkt till ljustkött, fågel eller på ugnsrostade fikon.
Fikonet är en läcker, söt frukt som passar väldigt bra ihop med syran i vinägern.
Smaken av mogen frukt kommer till sin fulla rätt och gör underverk på sallader och grönsaker med karaktär eller till ankbröst, gåslever, crepes, tryffel, fikonkvartar och parmesan, chêvre eller andra ostar.
Den passar fint i vinägrett tillsammans med extra virgin olivolja, olivolja med tryffel eller valnötsolja.
200ml
Citron- & grapefruktvinäger från A l'Olivier
En trio citrusfrukter som, sammansatt i vinäger, spelar på friskhet och en lätt syra.
De fräscha och syrliga tonerna av grapefrukt och citron ackompanjerar fisk, skaldjur och frächa sallader. Den passar utmärkt till varma och kalla grönsaker, fisk och skaldjur. Blanda den med lite olja och du har en fantastisk salladsdressing!
Hallonvinäger med hallonpulpa från A l'Olivier
Välbalanserad fruktvinäger från Provence i södra Frankrike.
En djupröd vinäger smaksatt med tjock hallonpuré och underbar fräschör av hallon som passar utmärkt till grillat och kött men även till grönsaker och sallader.
Den är idealisk till kalvkotletter, fläskkotletter, kalvlever, foie gras, rökt ankbröst, kycklinglever och andra fågelrätter eller för smaksättning och i marinader. Dess friskhet passar perfekt till sallader baserade på ruccola, körsbärstomater och pinjenötter.
A l'Oliviers vinäger med fruktkött har utvecklats av Richard Daumas, mathantverkare i Saint Cyr sur Mer.
A l'Olivier utvecklar sina fruktvinäger från själva fruktköttet för ett högkvalitativt resultat, både visuellt och smakfullt.
Fruktigheten och syran i hallon kombineras mycket bra med vinäger, vilket ger oss en idealisk krydda till olika typer av kött.
200ml
Ett underbart kit med vinäger från Frankrike.
Alla tre är gjorda på vitvinsvinäger som tillsats purréad frukt eller fruktpulpa som ger vinägern extra smak och en liten aning sötma.
Med de här tre kan du göra underverk i köket.
Läs med om var och en på de respektive länkarna (i orange).
Fikonvinäger med fikonpulpa från A l'Olivier
Vad kan vara bättre än färska fikon från Soliès och lite fanskt mathantverk för att göra en riktigt fin kvalitetsvinäger?
Fikonvinäger med fikon pulpa från A l'Olivier i Nice.
En sagolik fruktvinäger som passar utmärkt till ljustkött, fågel eller på ugnsrostade fikon.
Fikonet är en läcker, söt frukt som passar väldigt bra ihop med syran i vinägern.
Smaken av mogen frukt kommer till sin fulla rätt och gör underverk på sallader och grönsaker med karaktär eller till ankbröst, gåslever, crepes, tryffel, fikonkvartar och parmesan, chêvre eller andra ostar.
Den passar fint i vinägrett tillsammans med extra virgin olivolja, olivolja med tryffel eller valnötsolja.
200ml
Citron- & grapefruktvinäger från A l'Olivier
En trio citrusfrukter som, sammansatt i vinäger, spelar på friskhet och en lätt syra.
De fräscha och syrliga tonerna av grapefrukt och citron ackompanjerar fisk, skaldjur och frächa sallader. Den passar utmärkt till varma och kalla grönsaker, fisk och skaldjur. Blanda den med lite olja och du har en fantastisk salladsdressing!
Hallonvinäger med hallonpulpa från A l'Olivier
Välbalanserad fruktvinäger från Provence i södra Frankrike.
En djupröd vinäger smaksatt med tjock hallonpuré och underbar fräschör av hallon som passar utmärkt till grillat och kött men även till grönsaker och sallader.
Den är idealisk till kalvkotletter, fläskkotletter, kalvlever, foie gras, rökt ankbröst, kycklinglever och andra fågelrätter eller för smaksättning och i marinader. Dess friskhet passar perfekt till sallader baserade på ruccola, körsbärstomater och pinjenötter.
A l'Oliviers vinäger med fruktkött har utvecklats av Richard Daumas, mathantverkare i Saint Cyr sur Mer.
A l'Olivier utvecklar sina fruktvinäger från själva fruktköttet för ett högkvalitativt resultat, både visuellt och smakfullt.
Fruktigheten och syran i hallon kombineras mycket bra med vinäger, vilket ger oss en idealisk krydda till olika typer av kött.
200ml
Visa mer
Visa mindre
Volym: | 3x200 ml |
Antal i förpackningen: | 3 flaskor |