Kakaosmör 2kg
Äkta kakaosmör i storpack
588 kr
Kakaosmör för bland annat förtunning av couvertyr-choklad och uppblandning av färgpigment.
Det finaste kakaosmör tillverkat av Lubeca. Kakaosmöret smälter vid hudkontakt (ca 35 °C) och utan denna effekten så skulle inte choklad upplevas som choklad.
Det finaste kakaosmör tillverkat av Lubeca. Kakaosmöret smälter vid hudkontakt (ca 35 °C) och utan denna effekten så skulle inte choklad upplevas som choklad.
Kakaosmör för chokladtillverkning i pellets 2kg Lubeca
Kakaosmör för bland annat förtunning av couvertyr-choklad och uppblandning av färgpigment.
Det finaste kakaosmör tillverkat av Lubeca. Kakaosmöret smälter vid hudkontakt (ca 35 °C) och utan denna effekten så skulle inte choklad upplevas som choklad.
Kakaosmör extraheras genom kallpressning från kakaobönan. Kakaosmör består beständiga fetter vilket ger det bra hållbarhet.
Kakaosmör är grunden i chokladtillverkning och tillverkning av chokladpraliner, chokladtryfflar, bars och mousser.
Använd gärna kakaosmör blandat med pigment eller chokladfärger för att måla pralinskal direkt i pralinformen eller på färdig choklad.
Mer om kakaosmör och recepttips hittar du HÄR!
Värt att veta:
Kakaosmör ingår ofta i kosmetiska produkter eftersom det är det fett som har lägst smältpunkt.
Många tycker därför att kakaosmöret fungerar bra att ha som lotion, hudolja och som massageolja eftersom det snabbt går in i huden och inte kladdar.
Innehåll:
100% kakaosmör/kakaofett
Näringsvärde/100g:
Energie: 900 kcal eller 3.698 kJ
Fett: 100g varav 60g mättat fett
Kolhydrater: 0g varav socker: 0g
Fibrer: 0g
Protein: 0g
Tillverkad av Lubeca i Tysklad
Kakaosmör för bland annat förtunning av couvertyr-choklad och uppblandning av färgpigment.
Det finaste kakaosmör tillverkat av Lubeca. Kakaosmöret smälter vid hudkontakt (ca 35 °C) och utan denna effekten så skulle inte choklad upplevas som choklad.
Kakaosmör extraheras genom kallpressning från kakaobönan. Kakaosmör består beständiga fetter vilket ger det bra hållbarhet.
Kakaosmör är grunden i chokladtillverkning och tillverkning av chokladpraliner, chokladtryfflar, bars och mousser.
Använd gärna kakaosmör blandat med pigment eller chokladfärger för att måla pralinskal direkt i pralinformen eller på färdig choklad.
Mer om kakaosmör och recepttips hittar du HÄR!
Värt att veta:
Kakaosmör ingår ofta i kosmetiska produkter eftersom det är det fett som har lägst smältpunkt.
Många tycker därför att kakaosmöret fungerar bra att ha som lotion, hudolja och som massageolja eftersom det snabbt går in i huden och inte kladdar.
Innehåll:
100% kakaosmör/kakaofett
Näringsvärde/100g:
Energie: 900 kcal eller 3.698 kJ
Fett: 100g varav 60g mättat fett
Kolhydrater: 0g varav socker: 0g
Fibrer: 0g
Protein: 0g
Tillverkad av Lubeca i Tysklad
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 2kg |