Chokladfärg med kakaosmör grön
"Jättehärlig konsistens och fin färg. Inget kladd."
428 kr
Färgat kakaosmör används till att måla och dekorera praliner eller färga ljus choklad.
Det ger en jämn och fin färg på din choklad och kan appliceras med både spray och pensel.
Det färgade smöret kan används till velvetspray
Det ger en jämn och fin färg på din choklad och kan appliceras med både spray och pensel.
Det färgade smöret kan används till velvetspray
Chokladfärg grön färgat grönt kakosmör 200g PCB Creation
Naturligt grön chokladfärg, färgat kakaosmör som är färdigt att använda. Den naturlig gröna färgen kommer från klorofyll. Kakaosmöret är redan blandat med färg och behöver bara värmas upp innan användning.
Färgat kakaosmör används till att måla och dekorera praliner eller färga ljus choklad.
Det ger en jämn och fin färg på din choklad och kan appliceras med både spray och pensel.
Det färgade smöret kan används till velvetspray (sammetsaktig yta).
Kakaosmör från Frankrike som PCB Creation redan har blandat med färg åt dig, så att du sparar tid när du målar dina chokladpraliner för att få dem att se extra lyxiga ut.
Färgen går givetvis också att använda till att färga vit choklad om du vill göra färggranna dekorationer till tårtor eller andra bakverk. Dessa färger fungerar utmärkt att användas tillsammans med en airbrush.
Klar att använda.
Gör så här:
Värm upp produkten före användning genom att smälta den i ånga, i mikrovågsugn på 500 Watt 30 sekunder åt gången eller genom att hålla flaskan under varmvatten i 3 minuter. Det är EXTREMT viktigt att det inte kommer vatten i kontakt med färgen när du värmer.
Skaka väl och applicera sedan med pensel eller spraya med tex airbrush.
Använd produkten när den är mellan 30-33 °C för att få en glänsande yta.
Dessa färger fungerar utmärkt att användas tillsammans med en airbrush.
Förslag på användningsområden:
Blanda med vit choklad innan gjutning. Spraya eller pensla i pralinformen innan gjutning.
För velveteffect sprayas den på en väldigt kall dessert eller pralin när den kommer direkt från frysen.
Tips för att få ljusare färger på mörkchoklad, gjut ett tunt lager med vit choklad och måla formen med det färgade kakaosmöret. Gjut ett tunt lager med en mix av 70 % vit choklad och 30 % kakaosmör.
Gjut pralinerna.
Vikt:200g
Ursprung: Frankrike
Ingredienser Kakaosmör, färgämne (E141). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK, SOJA.
Näringsvärde: Basmängd: Per 100 gr Energi: 3700 kJ Energi: 900 kcal Fett: 100 g - Varav mättat fett: 60.5 g - Varav fleromättat fett: 4 g - Varav enkelomättat fett: 35.5 g Kolhydrat: 0 g - Varav sockerarter: 0 g Protein: 0 g Salt (NACL): 0 g Salt (SALTEQ): 0 g
Allergener: Kan innehålla Mjölk & Sojabönor
Naturligt grön chokladfärg, färgat kakaosmör som är färdigt att använda. Den naturlig gröna färgen kommer från klorofyll. Kakaosmöret är redan blandat med färg och behöver bara värmas upp innan användning.
Färgat kakaosmör används till att måla och dekorera praliner eller färga ljus choklad.
Det ger en jämn och fin färg på din choklad och kan appliceras med både spray och pensel.
Det färgade smöret kan används till velvetspray (sammetsaktig yta).
Kakaosmör från Frankrike som PCB Creation redan har blandat med färg åt dig, så att du sparar tid när du målar dina chokladpraliner för att få dem att se extra lyxiga ut.
Färgen går givetvis också att använda till att färga vit choklad om du vill göra färggranna dekorationer till tårtor eller andra bakverk. Dessa färger fungerar utmärkt att användas tillsammans med en airbrush.
Klar att använda.
Gör så här:
Värm upp produkten före användning genom att smälta den i ånga, i mikrovågsugn på 500 Watt 30 sekunder åt gången eller genom att hålla flaskan under varmvatten i 3 minuter. Det är EXTREMT viktigt att det inte kommer vatten i kontakt med färgen när du värmer.
Skaka väl och applicera sedan med pensel eller spraya med tex airbrush.
Använd produkten när den är mellan 30-33 °C för att få en glänsande yta.
Dessa färger fungerar utmärkt att användas tillsammans med en airbrush.
- Färdigfärgat kakaosmör
- För chokladtillverkning & praliner
- Till mat, dessert och bakverk
Förslag på användningsområden:
Blanda med vit choklad innan gjutning. Spraya eller pensla i pralinformen innan gjutning.
För velveteffect sprayas den på en väldigt kall dessert eller pralin när den kommer direkt från frysen.
Tips för att få ljusare färger på mörkchoklad, gjut ett tunt lager med vit choklad och måla formen med det färgade kakaosmöret. Gjut ett tunt lager med en mix av 70 % vit choklad och 30 % kakaosmör.
Gjut pralinerna.
Vikt:200g
Ursprung: Frankrike
Ingredienser Kakaosmör, färgämne (E141). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK, SOJA.
Näringsvärde: Basmängd: Per 100 gr Energi: 3700 kJ Energi: 900 kcal Fett: 100 g - Varav mättat fett: 60.5 g - Varav fleromättat fett: 4 g - Varav enkelomättat fett: 35.5 g Kolhydrat: 0 g - Varav sockerarter: 0 g Protein: 0 g Salt (NACL): 0 g Salt (SALTEQ): 0 g
Allergener: Kan innehålla Mjölk & Sojabönor
Visa mer
Visa mindre