Sockerkaksform slät savarinform UTGÅTT
Traditionell fransk form
198 kr
Traditionell form för den franska varianten av sockerkaka, savarin*, eller en slät sockerkaksform med hål i mitten i kraftigt stål. Med den här tåliga formen lyckas du baka härliga bakverk av olika typer. Förutom till savarin kan en randform användas itil alla sorters bakade rörkakor, bröd, mousser och fromager. Formen kan även användas till matlagning exempelvis till aladåber. pastejer och mousser.
Slät sockerkaksform randform eller savarinform från Blomsterbergs
Traditionell form för den franska varianten av sockerkaka, savarin*, eller en slät sockerkaksform med hål i mitten i kraftigt stål.
Med den här tåliga formen lyckas du baka härliga bakverk av olika typer.
Kakan släpper formen även med minimum av matfett.
Bakformen som klarar ugnstemperaturer upp till 230°C bevarar sin fina form både vid uppvärmning och vid nedkylning.
Arbeta gärna med plast- eller träredskap för att skona beläggningen.
Beläggningen gör också kakformen lätt att rengöra, handdisk rekommenderas.
*fSavarin är en fransk kaka eller dessert. En typ av sockerkaka indränkt i fruktspad, vin-lag eller sockerlag. Kakan kan göras som en stor kaka som serveras i portionsbitar eller som minisavariner i portionstorlek (men då krävs så klart minder formar).
Savarinens lär ha fått sitt namn efter Jean Anthelme Brillat-Savarin, mannen bakom citatet ‘Säg mig vad du äter och jag ska säga vem du är’ .
Material: stål med in- och utvändig PFOA/PTFE fri non-stick-beläggning
Mått:
Diameter: 25 cxm
Höjd: 8 cm
Volym: 2,5 liter
Traditionell form för den franska varianten av sockerkaka, savarin*, eller en slät sockerkaksform med hål i mitten i kraftigt stål.
Med den här tåliga formen lyckas du baka härliga bakverk av olika typer.
- Hål i mitten
- Non-stick
- Slår sig inte
Kakan släpper formen även med minimum av matfett.
Bakformen som klarar ugnstemperaturer upp till 230°C bevarar sin fina form både vid uppvärmning och vid nedkylning.
Arbeta gärna med plast- eller träredskap för att skona beläggningen.
Beläggningen gör också kakformen lätt att rengöra, handdisk rekommenderas.
*fSavarin är en fransk kaka eller dessert. En typ av sockerkaka indränkt i fruktspad, vin-lag eller sockerlag. Kakan kan göras som en stor kaka som serveras i portionsbitar eller som minisavariner i portionstorlek (men då krävs så klart minder formar).
Savarinens lär ha fått sitt namn efter Jean Anthelme Brillat-Savarin, mannen bakom citatet ‘Säg mig vad du äter och jag ska säga vem du är’ .
Material: stål med in- och utvändig PFOA/PTFE fri non-stick-beläggning
Mått:
Diameter: 25 cxm
Höjd: 8 cm
Volym: 2,5 liter
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Perfekt när man ska ta med kakor. Locket gör att det går att ställa grejer ov...
189 kr
0
Löstagbar botten & hög kant
fr. 175 kr
0
Löstagbar botten i keramisk non-stick
fr. 295 kr
0
Mer från Blomsterberg
Andra köpte även
"Fin korg i bra storlek. Enklare att baka med överdrag" ⭐️⭐️n...
fr. 245 kr fr. 257 kr
0