Sockerkaksform 22 cm Patisse
Vacker hög kaka
299 kr
Bakforn en så kallad randform med ett vackert mönster tillverkad i stål.
Kakformen kan används till en klassisk sockerkaka chokladkaka, tigerkaka och fruktkaka med fint mönster och hål i mitten eller till andra vackra kakor och desserter.
En stor rund blomformad räfflad eller vågig bakform också kallad Kugelhopf-form.
En typ av form som bakar en vacker bredflätad, vridmönstrad kaka.
Kakformen kan används till en klassisk sockerkaka chokladkaka, tigerkaka och fruktkaka med fint mönster och hål i mitten eller till andra vackra kakor och desserter.
En stor rund blomformad räfflad eller vågig bakform också kallad Kugelhopf-form.
En typ av form som bakar en vacker bredflätad, vridmönstrad kaka.
Sockerkaksform 22 cm, 2 liter Patisse
Bakforn en så kallad randform med ett vackert mönster tillverkad i stål.
Kakformen kan används till en klassisk sockerkaka chokladkaka, tigerkaka och fruktkaka med fint mönster och hål i mitten eller till andra vackra kakor och desserter.
En stor rund blomformad räfflad eller vågig bakform också kallad Kugelhopf-form.
En typ av form som bakar en vacker bredflätad, vridmönstrad kaka.
Sockerkaksformen har fördjupning eller hål i mitten och vackert djupt veckat mönster med en vacker mönstrad bård längs kanten.
Patisse Classic kugelhopfform är perfekt för mjuka kakor som sockerkaka, sandkakar och mazarinkaka.
Formen tål temperaturer upp till 215°C.
Tillverkad i robust kvalitet av 0,3 mm kallvalsat stål som ger en bra värmefördelning.
Kakform som tål frysning.
Smörj gärna formens insida och botten med smör, bakspray eller neutral olja och strö den.
Fyll kakform till ca 3/4 för att undvika att det rinner över under gräddningen när kakan stiger.
Diska helst för hand med diskmedel och borste.
Mått:
Diameter: 22 cm
Höjd: 12 cm
Volym: 2 liter
Material: stål med nonstick beläggning som gör att formen släpper enkelt och är lätt att rengöra.
Bakforn en så kallad randform med ett vackert mönster tillverkad i stål.
Kakformen kan används till en klassisk sockerkaka chokladkaka, tigerkaka och fruktkaka med fint mönster och hål i mitten eller till andra vackra kakor och desserter.
En stor rund blomformad räfflad eller vågig bakform också kallad Kugelhopf-form.
En typ av form som bakar en vacker bredflätad, vridmönstrad kaka.
Sockerkaksformen har fördjupning eller hål i mitten och vackert djupt veckat mönster med en vacker mönstrad bård längs kanten.
Patisse Classic kugelhopfform är perfekt för mjuka kakor som sockerkaka, sandkakar och mazarinkaka.
Formen tål temperaturer upp till 215°C.
Tillverkad i robust kvalitet av 0,3 mm kallvalsat stål som ger en bra värmefördelning.
Kakform som tål frysning.
Smörj gärna formens insida och botten med smör, bakspray eller neutral olja och strö den.
Fyll kakform till ca 3/4 för att undvika att det rinner över under gräddningen när kakan stiger.
Diska helst för hand med diskmedel och borste.
Mått:
Diameter: 22 cm
Höjd: 12 cm
Volym: 2 liter
Material: stål med nonstick beläggning som gör att formen släpper enkelt och är lätt att rengöra.
Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | rekommenderas |
Höjd: | 12 cm |
Diameter: | 22 cm |
Volym: | 2 liter |
Färg: | Svart |
Material: | Stål med non-stick |
Antal i förpackningen: | 1 st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Perfekt när man ska ta med kakor. Locket gör att det går att ställa grejer ov...
189 kr
0
Mer från Patisse
Andra köpte även