Stekpanna i kolstål Satake 24cm
Din bästa vän i köket
399 kr
Kolstålspannan är din bästa vän i köket. Den här typen av pannor har varit kockarnas favorit i åratal.
Använd stålstekpanna till allt. Den klarar det mesta från kött med en spröd stekyta till luftiga ägg, stekt potatis, fisk och brynta grönsaker. Pannorna klarar även ugnstemperaturer upp till 250°.
OBS! Förinbränd med en vegetabilisk olja, redo att användas direkt efter en första tvätt.
Använd stålstekpanna till allt. Den klarar det mesta från kött med en spröd stekyta till luftiga ägg, stekt potatis, fisk och brynta grönsaker. Pannorna klarar även ugnstemperaturer upp till 250°.
OBS! Förinbränd med en vegetabilisk olja, redo att användas direkt efter en första tvätt.
Leveranstid:
Artnr:
12738-24
Satake Stekpanna i kolstål
Stekjärn tillverkad i extra tjockt svart stål (kolstål eller plåtjärn) av mycket god kvalitet med fantastiska värmeledningsegenskaper.
Kolstålspannan är din bästa vän i köket. Den här typen av pannor har varit kockarnas favorit i åratal.
Använd stålstekpanna till allt. Den klarar det mesta från kött med en spröd stekyta till luftiga ägg, stekt potatis, fisk och brynta grönsaker. Pannorna klararäven ugnstemperaturer upp till 250°C och har egenskaper som itill stor del överenstämmer med gjutjärn, men med lägre vikt.
Satakes kolstålspannor är förinbrända med en vegetabilisk olja och redo att användas efter en första tvätt.
Kolstålspannor är inte rostfria och har inte heller någon artificiell non-stickbeläggning.
Dock skapas en naturliga non-stickyta. Ju mer du använder pannan desto bättre blir den. Den mörkanr också med tiden och man brukar säga att de riktigt mörka pannaorna är de bästa.
Stekpannan är ett viktigt köksredskap i köket. En förhållandevis grund panna med utsvängd kant och långt handtag, praktisk, lätthanterlig och funktionell. Använd den till vardags, för bryning, sautering, grillning, stekning osv.
Pannan har en lång levnadstid, en fantastisk värmefördelning och får med tiden en naturlig non-stickbeläggning. Kolstålspannor är lättare och reagerar snabbare på temperaturskillnader än gjutjärnsstekpannor. De är tåliga, snabba och håller värmen bra.
Sköter du din kolstålspanna rätt kommer den att kunna gå i arv från generation till generation. Kasseras den kan materialet återanvändas.
Innan första användningen: Koka vatten i pannan i några minuter. Rengör pannan med en svamp och en liten mängd diskmedel. Skölj och torka noggrant. Pannans naturliga non-stick-funktion blir bättre och bättre ju mer du använder den.
Eftersom pannan har handtag i metall är den även bra till ugnsstekning, kom bara ihåg att i ugnen blir handtaget varmt.
OBS!
Satakes kolstålspannor är förinbrända med en vegetabilisk olja och redo att användas efter en första tvätt. Ingen extra behandling krävs.
Diameter: 24 (finns även i 28 cm)
Tjocklek: 3 mm
Material: Kolstål (kallas även svartstål och plåtstål)
Stekjärn tillverkad i extra tjockt svart stål (kolstål eller plåtjärn) av mycket god kvalitet med fantastiska värmeledningsegenskaper.
Kolstålspannan är din bästa vän i köket. Den här typen av pannor har varit kockarnas favorit i åratal.
Använd stålstekpanna till allt. Den klarar det mesta från kött med en spröd stekyta till luftiga ägg, stekt potatis, fisk och brynta grönsaker. Pannorna klararäven ugnstemperaturer upp till 250°C och har egenskaper som itill stor del överenstämmer med gjutjärn, men med lägre vikt.
Satakes kolstålspannor är förinbrända med en vegetabilisk olja och redo att användas efter en första tvätt.
Kolstålspannor är inte rostfria och har inte heller någon artificiell non-stickbeläggning.
Dock skapas en naturliga non-stickyta. Ju mer du använder pannan desto bättre blir den. Den mörkanr också med tiden och man brukar säga att de riktigt mörka pannaorna är de bästa.
Stekpannan är ett viktigt köksredskap i köket. En förhållandevis grund panna med utsvängd kant och långt handtag, praktisk, lätthanterlig och funktionell. Använd den till vardags, för bryning, sautering, grillning, stekning osv.
Pannan har en lång levnadstid, en fantastisk värmefördelning och får med tiden en naturlig non-stickbeläggning. Kolstålspannor är lättare och reagerar snabbare på temperaturskillnader än gjutjärnsstekpannor. De är tåliga, snabba och håller värmen bra.
Sköter du din kolstålspanna rätt kommer den att kunna gå i arv från generation till generation. Kasseras den kan materialet återanvändas.
- Snabbt varm & håller värmen
- Lättare än gjutjärn
- Inbränd från fabrik
- Tål höga temperaturer, ugn och metallredskap
Innan första användningen: Koka vatten i pannan i några minuter. Rengör pannan med en svamp och en liten mängd diskmedel. Skölj och torka noggrant. Pannans naturliga non-stick-funktion blir bättre och bättre ju mer du använder den.
Eftersom pannan har handtag i metall är den även bra till ugnsstekning, kom bara ihåg att i ugnen blir handtaget varmt.
OBS!
Satakes kolstålspannor är förinbrända med en vegetabilisk olja och redo att användas efter en första tvätt. Ingen extra behandling krävs.
Diameter: 24 (finns även i 28 cm)
Tjocklek: 3 mm
Material: Kolstål (kallas även svartstål och plåtstål)
Visa mer
Visa mindre
Diameter: | 24cm |
Färg: | Svart |
Material: | Kolstål, 3mm |
Antal i förpackningen: | 1 st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
För perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd
999 kr
0
För perfekta smashburgers, galet god pizza och doftande nybakat bröd
1175 kr
0
" Riktigt bra panna med fin värmefördelning."
fr. 999 kr fr. 1249 kr
0
Mer från Satake
Allt du älskar med gjutjärn – utan krångel
fr. 599 kr
0
Allt om Mat: ”Snygg design så att man gärna vill ha den framme i köket. Rekom...
399 kr
0
Andra köpte även