Gåslever Larnaudie 65 g
En klassisk fransk delikatess
159 kr
Fransk gåslever en delikatess som passar lika bra till festen som i presentkorgen.
Galet gott enligt många.
Godast att äta precis som den är kanske med lite gelé, frukt och en bit rostat bröd.
Galet gott enligt många.
Godast att äta precis som den är kanske med lite gelé, frukt och en bit rostat bröd.
Gåslever från Larnaudie bloc 65 g Foie Gras
Fransk gåslever en delikatess som passar lika bra till festen som i presentkorgen.
Galet gott enligt många.
Godast att äta precis som den är kanske med lite gelé, frukt och en bit rostat bröd.
Öppna burken i båda ändar och skär innehållet i knappt centimetertjocka skivor.
Ett tips för att få fina skivor är att använda en tunn kniv som sköljs i varmt vatten mellan varje skiva.
Lägg upp skivorna på en tallrik tillsammans med vindruvor, kiwi, physalis eller någon annan frukt.
Servera gärna rostat bröd eller smörstekta krutonger.
Ett klassiskt franskt sätt att äta gåslevern är med gelé gjord på vin som Calvados, Sauternes eller Portvin.
Ank- och gåslever smakar bra med et Sauternesvin, en Gewürtztraminer eller en Takaji.
Riktigt festlikgt blir det så klart med Champagne.
Foie Gras kan också tillagas på många olika sätt.
Förvara dock gärnai kylskåp ett dygn före anrättning och i kylen om du öppnat burken.
Det brukar också vara bra att lägga eller spola burken i varmt vatten. Då blir levern enklare att trycka ut.
Ingredienser:
Gåslever, vatten, salt, armagnac, peppar, socker, antioxideringsmedel: askorbinsyra (E300), konserveringsmedel: natriumnitrit (E250)
Näringsvärde per 100g:
Energi: 1649 kj/400 kcal Fett: 40,9g varav mättat fett 15,1g Kolhydrat: 1,4g varav sockerarter 2,1g Protein: 6,8g Salt: 0,62g
Ursprung: Frankrike
Fransk gåslever en delikatess som passar lika bra till festen som i presentkorgen.
Galet gott enligt många.
Godast att äta precis som den är kanske med lite gelé, frukt och en bit rostat bröd.
Öppna burken i båda ändar och skär innehållet i knappt centimetertjocka skivor.
Ett tips för att få fina skivor är att använda en tunn kniv som sköljs i varmt vatten mellan varje skiva.
Lägg upp skivorna på en tallrik tillsammans med vindruvor, kiwi, physalis eller någon annan frukt.
Servera gärna rostat bröd eller smörstekta krutonger.
Ett klassiskt franskt sätt att äta gåslevern är med gelé gjord på vin som Calvados, Sauternes eller Portvin.
Ank- och gåslever smakar bra med et Sauternesvin, en Gewürtztraminer eller en Takaji.
Riktigt festlikgt blir det så klart med Champagne.
Foie Gras kan också tillagas på många olika sätt.
- Öppna burken i båda ändra
- God som den är eller tillagad
- Fransk delikatess
Förvara dock gärnai kylskåp ett dygn före anrättning och i kylen om du öppnat burken.
Det brukar också vara bra att lägga eller spola burken i varmt vatten. Då blir levern enklare att trycka ut.
Ingredienser:
Gåslever, vatten, salt, armagnac, peppar, socker, antioxideringsmedel: askorbinsyra (E300), konserveringsmedel: natriumnitrit (E250)
Näringsvärde per 100g:
Energi: 1649 kj/400 kcal Fett: 40,9g varav mättat fett 15,1g Kolhydrat: 1,4g varav sockerarter 2,1g Protein: 6,8g Salt: 0,62g
Ursprung: Frankrike
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 65g |
Antal i förpackningen: | 1 burk |