Valnötsvinäger Vinaigre á la Noix Au Temps d'Eugénie
"Så god och så fin att den är kul att ge bort som present"
137 kr
Hantverksmässigt framställt valnötsvin med subtil harmoni mellan vinägerns syra och nötiga valnötsaromer.
En oslagbar som smaksättare. Perfekt för att ge naturlig nötig smak till skaldjur och fisk, eller mixad med yoghurt och olja för den ultimata salladsdressingen.
En oslagbar som smaksättare. Perfekt för att ge naturlig nötig smak till skaldjur och fisk, eller mixad med yoghurt och olja för den ultimata salladsdressingen.
Valnötsvinäger - Vinaigre á la Noix Au Temps d'Eugénie 200ml
Vinäger tillverkad av hantverksmässigt framställt valnötsvin.
En subtil harmoni mellan vinägerns syra och nötiga valnötens aromer.
Valnötsvinäger är oslagbar som smaksättare till alla dina rätter.
Den perfekta vinägern för att naturligt tillsätta en nötig smak till skaldjur och fisk, eller mixad med yoghurt och olja för den ultimata salladsdressingen.
Valnötsvinäger har många användningsområden; den är perfekt till en nötig salladsdressing (gärna tillsammans med en klick honung), för att glasera fågel, till ljust kött eller till den brynta löken. Den lätta nötsmaken passar dessutom perfekt till sillrätter och lax.
Tips!
Snabb valnötsvinägerdressing: Blanda 2 matskedar valnötsvinäger, 3 matskedar valnötsolja, 1 matsked senap, salt & peppar.
Låt dressingen stå en stund så att smakerna sätter sig.
Ett annat alternativ är: 4 matskedar valnötsolja, 2 matskedar valnötsvinäger, 2 teskedar honung, 2 matskedar fransk senap.
Märke: Au temps d'Eugénie
Volym: 200ml.
Ursprung: Frankrike, Périgord.
Ingredienserl: vinäger, valnötsvin. Innehåller sulfiter.
Allergener: nötter sulfiter
Näringsdeklaration per 100g: Energi 24Kcal Protein 0,3g Kolhydrat g varav socker 5g Fett 0g varav mättat 0g 0,5g Natrium 0g Fiber 0g
Förvaring: På en torr och sval plats.
Vinäger tillverkad av hantverksmässigt framställt valnötsvin.
En subtil harmoni mellan vinägerns syra och nötiga valnötens aromer.
Valnötsvinäger är oslagbar som smaksättare till alla dina rätter.
Den perfekta vinägern för att naturligt tillsätta en nötig smak till skaldjur och fisk, eller mixad med yoghurt och olja för den ultimata salladsdressingen.
- Vackert brun
- Fransk fin-vinäger
- Fin nötsmak
Valnötsvinäger har många användningsområden; den är perfekt till en nötig salladsdressing (gärna tillsammans med en klick honung), för att glasera fågel, till ljust kött eller till den brynta löken. Den lätta nötsmaken passar dessutom perfekt till sillrätter och lax.
Tips!
Snabb valnötsvinägerdressing: Blanda 2 matskedar valnötsvinäger, 3 matskedar valnötsolja, 1 matsked senap, salt & peppar.
Låt dressingen stå en stund så att smakerna sätter sig.
Ett annat alternativ är: 4 matskedar valnötsolja, 2 matskedar valnötsvinäger, 2 teskedar honung, 2 matskedar fransk senap.
Märke: Au temps d'Eugénie
Volym: 200ml.
Ursprung: Frankrike, Périgord.
Ingredienserl: vinäger, valnötsvin. Innehåller sulfiter.
Allergener: nötter sulfiter
Näringsdeklaration per 100g: Energi 24Kcal Protein 0,3g Kolhydrat g varav socker 5g Fett 0g varav mättat 0g 0,5g Natrium 0g Fiber 0g
Förvaring: På en torr och sval plats.
Visa mer
Visa mindre
Volym: | 200 ml |