Fikonmarmelad Bonne Maman
"Min favorit till osten!"
63 kr
En riktigt god och lyxig fikonmarmelad gjord av enbart naturliga råvaror fylld i Bonne Mamans klassiska franska marmeladburk av glas med röd och vitrutigt lock och "handskriven" etikett.
Fikonmarmelad fransk Confiture Figues Blanches från Bonne Maman
En riktigt god och lyxig fikonmarmelad gjord av enbart naturliga råvaror fylld i Bonne Mamans klassiska franska marmeladburk av glas med röd och vitrutigt lock och "handskriven" etikett.
Marmeladen är frisk med fyllig smak av fikon och en imponerande smakrikedom.
Fransk confiture tillverkad enligt traditionellt franskt recept.
Sylten innehåller endast frukt av finaste kvalitet och helt naturliga ingredienser. Burkarna, etiketterna och marmeladen påminner om mormors hemkokta marmelad. Den skonsamma tillverkningen bevarar konsistensen och smaken av frukten.
Marmeladen har fin konsistens och behaglig eftersmaken. Det första du känner är den lätta vaniljsmaken som leder dig vidare till mer subtila vaniljtoner. Den är mångsidig och anpassningsbar som ingrediens eller tillbehör.
En underbar sylt att avnjuta till dessertostar, som fyllning i bakverk, till efterrätter och på bröd till frukost eller mellanmål.
Bonne Mamans Fikonmarmelad görs på 100 % naturliga råvaror och riktigt socker enligt traditionellt franskt recept. Utmärkt till ost och kex, den lyfter din ostbricka från god till gudomlig.
Liksom rött vin lyfter rött kött är fikon och ost en match made in heaven. Den söta syran i fikon ackompangerar mjuka, krämiga ostar som brie och camembert samtidigt som den balanserar mer skarpa hårdostar som cheddar och parmesan. Fikonsylt passar dessutom utmärkt till grön– och blåmögelost, getost och fårost.
Värt att veta:
Fikon är en art inom fikussläktet och familjen mullbärsväxter. Fikonträdet kan bli upp till 10 meter högt och växer bland annat i södra Europa och i länder runt den Arabiska halvön.
Under antiken var fikon en bra energikälla för pilgrimer och soldater kring hela Medelhavet.
Fikon odlas främst i Turkiet, Grekland, Spanien, Frankrike, Mellanöstern, Kalifornien och Sydafrika.
Ursprung: Frankrike
Produkttyp: Marmelad
Märke: Bonne Maman
Nettovikt: 370 gr.
Produktionsland: Frankrike Region/Område: Lot
Innehåll: Fikon, socker, rörsocker, koncentrerad citronsaft, geleringsmedel: fruktpektin.
Fruktinnehåll: 50 g frukt per 100 g färdig produkt
Förvaring: På en torr och sval plats.
Näringslivdeklaration per 100g: Energi: 1034 kJ - 243 Kcal. Fett : 0,2g varav mättad fett 0g Kolhydrat: 59g varav socker 59g Fiber: 1,4g Protein: 0,7g Salt: 0g.
Öppnad burk bör förvaras i kylskåp-
En riktigt god och lyxig fikonmarmelad gjord av enbart naturliga råvaror fylld i Bonne Mamans klassiska franska marmeladburk av glas med röd och vitrutigt lock och "handskriven" etikett.
Marmeladen är frisk med fyllig smak av fikon och en imponerande smakrikedom.
Fransk confiture tillverkad enligt traditionellt franskt recept.
Sylten innehåller endast frukt av finaste kvalitet och helt naturliga ingredienser. Burkarna, etiketterna och marmeladen påminner om mormors hemkokta marmelad. Den skonsamma tillverkningen bevarar konsistensen och smaken av frukten.
Marmeladen har fin konsistens och behaglig eftersmaken. Det första du känner är den lätta vaniljsmaken som leder dig vidare till mer subtila vaniljtoner. Den är mångsidig och anpassningsbar som ingrediens eller tillbehör.
En underbar sylt att avnjuta till dessertostar, som fyllning i bakverk, till efterrätter och på bröd till frukost eller mellanmål.
Bonne Mamans Fikonmarmelad görs på 100 % naturliga råvaror och riktigt socker enligt traditionellt franskt recept. Utmärkt till ost och kex, den lyfter din ostbricka från god till gudomlig.
Liksom rött vin lyfter rött kött är fikon och ost en match made in heaven. Den söta syran i fikon ackompangerar mjuka, krämiga ostar som brie och camembert samtidigt som den balanserar mer skarpa hårdostar som cheddar och parmesan. Fikonsylt passar dessutom utmärkt till grön– och blåmögelost, getost och fårost.
Värt att veta:
Fikon är en art inom fikussläktet och familjen mullbärsväxter. Fikonträdet kan bli upp till 10 meter högt och växer bland annat i södra Europa och i länder runt den Arabiska halvön.
Under antiken var fikon en bra energikälla för pilgrimer och soldater kring hela Medelhavet.
Fikon odlas främst i Turkiet, Grekland, Spanien, Frankrike, Mellanöstern, Kalifornien och Sydafrika.
Ursprung: Frankrike
Produkttyp: Marmelad
Märke: Bonne Maman
Nettovikt: 370 gr.
Produktionsland: Frankrike Region/Område: Lot
Innehåll: Fikon, socker, rörsocker, koncentrerad citronsaft, geleringsmedel: fruktpektin.
Fruktinnehåll: 50 g frukt per 100 g färdig produkt
Förvaring: På en torr och sval plats.
Näringslivdeklaration per 100g: Energi: 1034 kJ - 243 Kcal. Fett : 0,2g varav mättad fett 0g Kolhydrat: 59g varav socker 59g Fiber: 1,4g Protein: 0,7g Salt: 0g.
Öppnad burk bör förvaras i kylskåp-
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 370 g |
Material: | 1 burk av glas, lock av metall |