Julinformation: Vi skickar julklappar fram till förmiddagen den 22 december. För beställningar som måste hinna fram före jul, lägg din order senast förmiddagen den 19 december så skickar vi samma dag. LÄS MER
Ganach salty caramel för praliner Recept

Användarnamn

Salty caramel ganach
Ganach salty caramel för ca 30 praliner
Pralinform halvt klot 24 st i polykarborat
199 kr
0
Pralinform hjärta 21st i polykarborat
249 kr
Köp
Info
0
Mjölkchoklad i pellets premium 42% Timmendorf 2,5kg
Mjöklchoklad med hög chokladhalt
667 kr
Köp
Info
0

Ingredienser:

11⁄4 dl socker
3⁄4 dl vatten
2 dl vispgrädde
60 g smör
11⁄2 tsk flingsalt
175 g mjölkchokladpellets eller hackat block
Mörk choklad 70% i pellets 2,5kg
718 kr
Köp
Info
0
Mjölkchoklad i pellets 2,5kg intense 37%
Underbar ljuschoklad med karamelliserat socker
459 kr
0

Gör så här:

1. Blanda socker och vatten i en kastrull och koka tills blandningen går över i en djupt bärnstensfärgad karamell. Rör helst inte i blandningen det kan ge kristaller i sockret.
2. Tillsätt i grädden i två omgångar och låt koka in.
3. Rör om och tillsätt smöret och saltet.
4. Låt koka upp igen.
5. Lägg chokladen i en värmetålig skål.
6. Häll karamellen över och rör till en slät tryffel.
7. Låt svalna till ca 28°C.
8. Fyll pralinformar, låt stå över natten och locka med tempererad choklad.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 2kSEzD (motverkar spam)
Inga kommentarer