Användarnamn

Induktionsplatta Frabosk

Använd alla grytor på induktion
  • Använd alla kastruller på induktion
  • Mellanlägg till gasspis
  • För värmehållning på vanlig platta
Diameter: 
Antal: 
Frakt:
Leveranstid:
Artnr:
11055
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Induktionsplatta, Frabosk Inductor 14 eller 22cm   
Platta eller induktionskonverter designad för att kunna använda vanliga kastruller på induktionshäll. Mellanläggsplattan används också till gasspisar där den funkar som mellanlägg för att få en låg jämn temperatur liksom på vanliga spisar och hällar för att reducera värmen från den vanliga plattan.

Med metallplattan mellan induktionhällen och grytan kan du använda gamla kokkärl på induktion. Den lösa induktionsplattan läggs under den gamla kastruller eller stekpannan som tidigare inte kunde användas på induktionshäll. 

Om du bytt till induktionsspis från en vanlig spis eller keramisk häll är en induktionsskiva en smart lösning för fortsätta kunna använda kärl som inte är magnetiska även på en induktionsspis.

Äldre grytor, stekpannor och kastruller tillverkade av glas, aluminium, koppar, keramik eller rostfritt stål som vanligtvis inte kan användas på en induktionsspis kan nu användas igen!

Magnetisk platta till induktionshäll med avtagbart handtag som är praktiskt vid tillagning på gasspis. Handtaget kan användas vid tillagning där grytorna är mindre eller har samma diameter som induktionsplattan. Om kärlet är större än plattan skall handtaget tas bort.

Försök att optimera kärlets storlek till det mellanlägg till induktionshäll du använder. Om du har ett kärl med en diameter som är mindre än induktionsplattan bör du endast ha låg eller medel värme på spisen, för hög värme kan skada din spis! Om du använder ett kärl med en diameter som är större än induktionsplattan kan uppvärmningen ta längre tid.

Observera att mellanskiva till induktionshäll inte är optimal för uppkokning av vatten och vid väldigt hög värme kan induktionsplattan gulna vilket är fullt normalt. Plattan fungerar som en vanlig kokplatta och håller maten varm 5-10 minuter efter att spisen stängts av.

Induktionsplattan är tillverkad i rostfritt stål och är 100% återvinningsbar.

OBS! Ta det försiktigt med värmen i början och använd aldrig Power, Boost eller högsta värme på spisen, använd aldrig induktionsplattan utan något kärl på - det kan skada din spis. Låt heller inte den varma plattan ligga kvar på hällen efter användandet utan avlägsna den i samband med att du tar bort kstrullen den värmt.
Visa mer
Visa mindre
Garanti: 2år
Diameter: 14cm, 22cm
Material: 5 lager av rostfritt stål 18/10
Antal i förpackningen: 1st
Kanske gillar du även någon av dessa:
Magnetlist för köksknivar
Praktiskt väggfäste för knivar
99 kr
0
Pastagryta i rostfritt 7,6 liter
839 kr
0
Saftmaja,  saftkokare i rostfritt stål
Ångar saft,  grönsaker & konserver.
899 kr
0
Fiskgryta Beka 7 liter
Koka hel fisk
949 kr
0
Andra köpte även
Äggtimer med färgskiftning
Koka ägg efter allas smak
51 kr
0
Potatisbräda
Knölstöd för hasselbackare och bakpotatis
59 kr
0
Konserveringsburk Le Parfait 0,25l
59 kr
0
Konserveringsburk Le Parfait 0,5l
Liten klassisk burk
49 kr
0