Mellanlägg till induktionshäll Mauviel

Användarnamn

Induktionsplatta Mauviel

Stort mellanlägg för hällen
1290 kr / 1189 kr
Platta eller induktionskonverter designad för att kunna använda vanliga kastruller på induktionshäll så att du kan använda alla typer av stek- och kokkärl på din induktionsspis. Mellanläggsplattan används också till gasspisar där den funkar som mellanlägg för att få en låg jämn temperatur liksom på vanliga spisar och hällar för att reducera värmen från den vanliga plattan.
 
Köp
Induktionsplatta, Mauviel Inductor 22cm   
Platta eller induktionskonverter designad för att kunna använda vanliga kastruller på induktionshäll. Mellanläggsplattan används också till gasspisar där den funkar som mellanlägg för att få en låg jämn temperatur liksom på vanliga spisar och hällar för att reducera värmen från den vanliga plattan.

Med metallplattan mellan induktionhällen och grytan kan du använda gamla kokkärl på induktion. Den lösa induktionsplattan läggs under den gamla kastruller eller stekpannan som tidigare inte kunde användas på induktionshäll. 

Om du bytt till induktionsspis från en vanlig spis eller keramisk häll är en induktionsskiva en smart lösning för fortsätta kunna använda kärl som inte är magnetiska även på en induktionsspis.

Äldre grytor, stekpannor och kastruller tillverkade av glas, aluminium, koppar, keramik eller rostfritt stål som vanligtvis inte kan användas på en induktionsspis kan nu användas igen!

Magnetisk platta till induktionshäll med avtagbart handtag som är praktiskt vid tillagning på gasspis. Handtaget kan användas vid tillagning där grytorna är mindre eller har samma diameter som induktionsplattan. Om kärlet är större än plattan skall handtaget tas bort.

Försök att optimera kärlets storlek till det mellanlägg till induktionshäll du använder. Om du har ett kärl med en diameter som är mindre än induktionsplattan bör du endast ha låg eller medel värme på spisen, för hög värme kan skada din spis! Om du använder ett kärl med en diameter som är större än induktionsplattan kan uppvärmningen ta längre tid.

Observera att mellanskiva till induktionshäll inte är optimal för uppkokning av vatten och vid väldigt hög värme kan induktionsplattan gulna vilket är fullt normalt. Plattan fungerar som en vanlig kokplatta och håller maten varm 5-10 minuter efter att spisen stängts av.

OBS! Ta det försiktigt med värmen i början och använd aldrig Power, Boost eller högsta värme på spisen, använd aldrig induktionsplattan utan något kärl på - det kan skada din spis. Låt heller inte den varma plattan ligga kvar på hällen efter användandet utan avlägsna den i samband med att du tar bort kstrullen den värmt. Plattan blir riktigt varm. Den är ett sätt att göra induktionshällen till en "vanlig" spis så induktionens egenskap att koka "kallt" försvinner och ersätts av en varm platta på hällen.

Mått: Diameter 22.
Visa mer
Visa mindre
Diameter: 22cm
Antal i förpackningen: 1st
Kanske gillar du även någon av dessa:
Sauteuse-panna rundad i kolstål Mauviel M'Steel
fr. 1049 kr
0
Saftmaja,  saftkokare i rostfritt stål
Ångar saft,  grönsaker & konserver.
1155 kr
Köp
Info
0
Grytset 3 grytor med lock Pillivuyt Gourmet Somme
3949 kr 4199 kr
Köp
Info
0
Stekpanna i kolstål Mauviel M'Steel
Klassisk fransk panna av kolstål
fr. 739 kr
0
Sauterpanna i gjutjärn med lock
Mångsidig liten panna
1799 kr
Köp
Info
0
Magnetlist för köksknivar
Praktiskt väggfäste för knivar
99 kr
Köp
Info
0
Mer från Mauviel
Lock i rostfritt stål till Mauviel Cook Style
fr. 569 kr
0
Gryta Mauviel Cook Style 5,9 liter
6159 kr
Köp
Info
0
Champagnekylare hög Hamrad Mauviel
3799 kr
Köp
Info
0
Glaslock Mauviel 18 cm
Lock till sauteuser och pannor
649 kr
Köp
Info
0
Andra köpte även
Marsipan vit 500g
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bästa marsip...
55 kr 60 kr
Köp
Info
0
Sugarpaste blå 250g
Blå som söderhavet
36 kr 45 kr
Köp
Info
0
Sugarpaste gul 250g
Gul som solen
36 kr 47 kr
Köp
Info
0