Användarnamn

Induktionsplatta Frabosk

Använd alla grytor på induktion
  • Använd alla kastruller på induktion
  • Mellanlägg till gasspis
  • För värmehållning på vanlig platta
Diameter: 
Antal: 
Frakt:
Leveranstid:
Artnr:
11055
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Induktionsplatta, Frabosk Inductor 14 eller 22cm   
Platta eller induktionskonverter designad för att kunna använda vanliga kastruller på induktionshäll. Mellanläggsplattan används också till gasspisar där den funkar som mellanlägg för att få en låg jämn temperatur liksom på vanliga spisar och hällar för att reducera värmen från den vanliga plattan.

Om du bytt till induktionsspis från en vanlig spis eller keramisk häll är en induktionsskiva en smart lösning för fortsätta kunna använda kärl som inte är magnetiska även på en induktionsspis.

Äldre grytor, stekpannor och kastruller tillverkade av glas, aluminium, koppar, keramik eller rostfritt stål som vanligtvis inte kan användas på en induktionsspis kan nu användas igen!

Magnetisk platta till induktionshäll med avtagbart handtag som är praktiskt vid tillagning på gasspis. Handtaget kan användas vid tillagning där grytorna är mindre eller har samma diameter som induktionsplattan. Om kärlet är större än plattan skall handtaget tas bort.

Försök att optimera kärlets storlek till det mellanlägg till induktionshäll du använder. Om du har ett kärl med en diameter som är mindre än induktionsplattan bör du endast ha låg eller medel värme på spisen, för hög värme kan skada din spis! Om du använder ett kärl med en diameter som är större än induktionsplattan kan uppvärmningen ta längre tid.

Observera att mellanskiva till induktionshäll inte är optimal för uppkokning av vatten och vid väldigt hög värme kan induktionsplattan gulna vilket är fullt normalt. Plattan fungerar som en vanlig kokplatta och håller maten varm 5-10 minuter efter att spisen stängts av.

Induktionsplattan är tillverkad i rostfritt stål och är 100% återvinningsbar.

OBS! Ta det försiktigt med värmen i början och använd aldrig Power, Boost eller högsta värme på spisen, använd aldrig induktionsplattan utan något kärl på - det kan skada din spis.
Visa mer
Visa mindre
Garanti:2år
Diameter:14cm, 22cm
Material:5 lager av rostfritt stål 18/10
Antal i förpackningen:1st
Kanske gillar du även någon av dessa:
Magnetlist Sabatier
Praktiskt väggfäste för knivar
399 kr
0
Knivställ magnetiskt i trä
Praktiskt & snyggt
299 kr
0
Pastagryta i rostfritt 7,6 liter
839 kr
0
Saftkokare
Ånga saft & konservera
749 kr
0
Fiskgryta
Koka hel fisk
789 kr
0
Andra köpte även
Äggtimer med färgskiftning
Koka ägg efter allas smak
49 kr
0
Decilitermått i stål
Klassiskt mått
58 kr
0
Slickepott skedformad
Slevformad slickepott
69 kr
0
Satake Allroundkniv med trähandtag 17cm
Med hål som som släpper
539 kr
0