Användarnamn

Induktionsplatta Frabosk

Använd alla grytor på induktion
Platta eller induktionskonverter designad för att kunna använda vanliga kastruller på induktionshäll så att du kan använda alla typer av stek- och kokkärl på din induktionsspis.
Mellanläggsplattan används också till gasspisar där den funkar som mellanlägg för att få en låg jämn temperatur liksom på vanliga spisar och hällar för att reducera värmen från den vanliga plattan.
Diameter: 
Antal: 
Frakt:
Leveranstid:
Artnr:
11055
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Induktionsplatta, Frabosk Inductor 14 eller 22cm   
Platta eller induktionskonverter designad för att kunna använda vanliga kastruller på induktionshäll så att du kan använda alla typer av stek- och kokkärl på din induktionsspis.

Mellanläggsplattan används också till gasspisar där den funkar som mellanlägg för att få en låg jämn temperatur liksom på vanliga spisar och hällar för att reducera värmen från den vanliga plattan.

Med metallplattan mellan induktionhällen och grytan kan du använda gamla kokkärl på induktion. Den lösa induktionsplattan läggs under den gamla kastruller eller stekpannan som tidigare inte kunde användas på induktionshäll. 

Om du bytt till induktionsspis från en vanlig spis eller keramisk häll är en induktionsskiva en smart lösning för fortsätta kunna använda kärl som inte är magnetiska även på en induktionsspis.

Äldre grytor, stekpannor och kastruller tillverkade av glas, aluminium, koppar, keramik eller rostfritt stål som vanligtvis inte kan användas på en induktionsspis kan nu användas igen!

Du kan använda induktionsplattan till alla typer av stek- och kokkärl på din nya spis. Lägg induktionsplattan på din induktionshäll och placera ett icke-magnetiskt kärl ovanpå. Mellanläggsplattan gör att du kan nu använda spisen som en "vanlig" spis.
Plattan blir varm och kan som en bonus håller maten varm i 5-10 minuter efter det att spishällen har stängts av. Mellanläggsplattan rekommenderas inte att användas till glasbehållare och glasgrytor. 

Magnetisk platta till induktionshäll med avtagbart handtag som är praktiskt vid tillagning på gasspis. Handtaget kan användas vid tillagning där grytorna är mindre eller har samma diameter som induktionsplattan. Om kärlet är större än plattan skall handtaget tas bort.
  • Använd alla kastruller på induktion
  • Mellanlägg till gasspis
  • För värmehållning på vanlig platta
Försök att optimera kärlets storlek till det mellanlägg till induktionshäll du använder.
Om du har ett kärl med en diameter som är mindre än induktionsplattan bör du endast ha låg eller medel värme på spisen, för hög värme kan skada din spis!
Om du använder ett kärl med en diameter som är större än induktionsplattan kan uppvärmningen ta längre tid.

Observera att mellanskiva till induktionshäll inte är optimal för uppkokning av vatten och vid väldigt hög värme kan induktionsplattan gulna vilket är fullt normalt. Plattan fungerar som en vanlig kokplatta och håller maten varm 5-10 minuter efter att spisen stängts av.

Induktionsplattan är tillverkad i rostfritt stål och är 100% återvinningsbar.

OBS!
Ta det försiktigt med värmen i början och använd aldrig Power, Boost eller högsta värme på spisen, använd aldrig induktionsplattan utan något kärl på - det kan skada din spis. Låt heller inte den varma plattan ligga kvar på hällen efter användandet utan avlägsna den i samband med att du tar bort kastrullen den värmt.
Om induktionsplattan utsätts för väldigt hög värme kan den gulna. Det är helt normalt.

Tillverkad av 100% återvinningbart rostfritt stål och finns i två storlekar: 14 cm och 22 cm.
Visa mer
Visa mindre
Garanti: 2år
Diameter: 14cm , 22cm
Material: 5 lager av rostfritt stål 18/10
Antal i förpackningen: 1st
Kanske gillar du även någon av dessa:
Sauteuse-panna rundad i kolstål Mauviel M'Steel
fr. 1049 kr
0
Saftmaja,  saftkokare i rostfritt stål
Ångar saft,  grönsaker & konserver.
1155 kr
0
Fiskgryta med insats Beka 7 liter
949 kr 999 kr
0
Grytset 3 grytor med lock Pillivuyt Gourmet Somme
3949 kr 4199 kr
0
Stekpanna i kolstål Mauviel M'Steel
Klassisk fransk panna av kolstål
fr. 699 kr
0
Sauterpanna i gjutjärn med lock
Mångsidig liten panna
1799 kr
0
Magnetlist för köksknivar
Praktiskt väggfäste för knivar
99 kr
0
Andra köpte även
Squeeze bottle 360ml
En klämmig hjälp
45 kr
0
Citruspress i trä
Klassisk press i trä
59 kr
0
Balsamico Creme Nonna Carlotta
"En riktigt bra balsamicocrem, len med en aning sötma. Syra och sötma är mycket v&#...
73 kr
0
Vaniljpulver Eko Mill & Mortar
Enbart äkta vanilj
115 kr
0