Kul råvaror, köksaker & presenter. Från salt till sugarpaste.

Användarnamn

Inlägg taggade med "Tryffel"

Söt tryffel
Nya spännande söta tryffelprodukter.
Tryffel + champagne = sant! ❤️
Tryffel och champagne är en fantastisk kombo!
Mandelmanns på FreakyKitchen?
Såg du Mandelmanns på TV4 igår eller kanske senare på play?
Gräddig sås med tryffel till pasta
Superenkel att göra och vansinnigt god.
Tryffelbearnaise
Gör bean lite lyxigare med en hint av tryffell!
Potatismos med parmesan, vitlök och tryffel
Parmesansmakande potatismos med vitlöks och tryffeldoft. Lyxigt mos till vardag och fest. Receptet räcker till 4-6 personer.
Chokladfondant med tryffelhonung
En spännande fondant de lux med tryffelhonung. Receptet & bilden kommer ursprungligen från Calugi som levererar tryffelhonungen men har förändrats något.
Pasta med sommartryffel
Krämig pasta med sommartryffel. Självklart kan du byta ut sommartryffeln till vanlig svart tryffel men minska ned mängden en aning i så fall.
Quesadillas med tryffel, skinka & parmesan
Fantastiskt goda som drinktilltugg eller på sommarens buffé! Quesadillas med tryffel, skinka & parmesan och ett glas bubbel är aldrig fel!
Tryffelpuré på mandelpotatis, jordärtsskocka eller blomkål.
Använd vår härliga skivade tryffel och gör puréer av olika grönsaker och rotfrukter. Experimentera med sorter du gillar. För 4 portioner ser receptet ut som nedan.
Tryffeldressing eller tryffelmajonäs
Magisk dressing eller majonäs perfekt till hamburgare, sparris eller äggmacka. Receptet ger ca 4dl. Att göra egen majonnäs är enkelt, se bara till att alla ingredienser har samma temperatur och ta det lugnt med oljan i början när du vispar. Man kan rädda en sprucken majonäs genom att börja om med en ny sats och allra sist röra i den spruckna omgången.
Tryffeldressing
Tryffel ger fin smak åt den här härliga dressingen.
Grönsallad i parmesankorgar med Tryffellycka
Ett riktigt sändande recept på korgar av parmesanost fyllda men grönsallad och vilande på en bädd av bönsallad. Allt med en härlig touche av tryffel. Receptet kommer från Herbaria.
Ratatouille-risotto med rödvin och Tryffellycka
Ett härligt recept på risotto kokt med rött vin och vår härliga Tryffellycka från Herbaria. Servera risotton med ratatouille och parmesan. Kanske vill någon också ha en droppe tryffelolja på toppen av anrättningen? Receptet kommer från från Herbaria.