Användarnamn

Tryffeldressing
Tryffel ger fin smak åt den här härliga dressingen.

Ingredienser:

 
2 äggulor
1 nypa salt
1/2 tsk vitvinsvinäger eller citronsaft
1 kall kokt potatis
1,5 - 2 dl neutral olja
1 tsk tryffelkräm eller tryffelolja 

Gör så här:

  
Mixa äggulor, salt, vinäger och med den kalla kokta potatisen, tillsätt oljan droppvis under ständig omrörning och smaka av med tryffelkräm eller tryffelolja . Det går också bra att riva hel tryffel i dessingen.

Dressingen passar till mycket. Testa den till ägg- och grönsaksrätter eller till carpaccio eller annat kallskuret som bresola och skinka. Gör gärna egenhändigt tillagad carpaccio enligt receptet HÄR!

     Tryffelolja    
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: LFtVzh (motverkar spam)
Inga kommentarer