Användarnamn

Rosa chokladpraliner
Rosa chokladpraliner med hallonsmak och mörk chokladtryffel.

Ingredienser:



400g vit choklad
2 msk hallonpulver
eventuellt kakaosmör

Mörk chokladtryffel (Se recept!)


Gör så här:


Temperera vit choklad och tillsätt hallonpulvret i den tempererade chokladen.
Blanda ordentligt med stavmixer.
Blir chokladen seg och tjock kan den spädas ut genom att tillsätta kakaosmör.

Fyll den  rosa chokladen i pralinformar.
Kyl skalen.
När skalen stelnat spritsas mörk chokladtryffel i håligheterna som sedan lockas eller sluts men med rosa choklad.

Rosa palin
Pudra eller pensla eventuellt med guldpulver. Det går också att dekorera med metallicpulver utrört i alkohol som försiktigt målas eller droppas på med pensel.


HallonpulverDust Gold  Bamix     Pralinform   mörk choklad   Kakaosmör   vit choklad   
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: rbHNwn (motverkar spam)
Inga kommentarer