Användarnamn

Rosa chokladkaka med guldglänsande nötcrunch
Superenkelt, effektfullt och smaskigt sött men med tydlig hallonsmak.

Ingredienser:



400g vit choklad
2 msk hallonpulver
eventuellt kakaosmör
Några hackade valnötter som blandats med guldpulver.
Formar för chokladkakor


Gör så här:


Temperera vit choklad och tillsätt hallonpulvrer i den tempererade chokladen. Blanda ordentligt med stavmixer. Blir chokladen seg kan den spädas ut genom att tillsätta kakaosmör.
Fyll den  rosa chokladen i formar för chokladkakor som först strukits med lite guldpulver utrört i alkohol (ex vodka) som fått torka fast i formens botten.

Häll på den tempererade och smaksatta vita chokladen. Dekorera med fint hackade valnötter som blandats med guldpulver.

HallonpulverDust Gold  Bamix    mörk choklad   Kakaosmör   vit choklad   
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: X4txXN (motverkar spam)
Inga kommentarer