Pepparrotsenap Bornibus
En otippad favorit!
69 kr
Senapen med pepparrot är galet god med en härlig fräsch pepparrotsmak med senapshetta som ger lite extra skjuts i smakupplevelsen. Den passar lika fint fisk som till kött, stekt grillat eller rökt. Den är även galet god i dressingar, marinader, till ägg, på smörgås och mycket, mycket mer...
Pepparrotssenap Maison Bornibus Moutarde au Raifort
Senapen med pepparrot är galet god med en härlig fräsch pepparrotsmak med senapshetta som ger lite extra skjuts i smakupplevelsen. Den passar lika fint fisk som till kött.
Hur använder man pepparrotssenap?
Maison Bornibus Moutarde au Raifort är en fransk senap med pepparrotssmak som kan användas som tillbehör eller för att ge smak åt olika maträtter. Den passar fantastiskt bra till rostbiff, lamm & goda korvar men användningsorådena är många.
Här är några förslag på hur man kan använda den:
Till kött: Testa att pensla senapen på kött innan det steks eller grillas och eller använd pepparrotssenapen som ett smakrikt tillbehör till grillat kött, särskilt nötkött, fläskkött och lam.
Dipp eller sås: Maison Bornibus Moutarde au Raifort kan användas som en dipp eller sås för att servera med rätter som kycklingvingar, pommes frites eller fiskpinnar. Den ger en pikant smak som kompletterar dessa rätter väl.
I salladsdressings: Blanda pepparrotssenapen med olja, vinäger och andra önskade kryddor för att skapa en smakrik salladsdressing. Den ger en distinkt smak och lite skärpa till din sallad.
På bröd: Applicera Maison Bornibus Moutarde au Raifort på smörgåsar, baguetter eller sandwichar och toppa med skivad kalkon, rostbiff eller lax.
I marinader: Tillsätt pepparrotssenap i marinader för kött eller fisk för att ge en kryddig smak. Låt råvarorna marinera i blandningen i några timmar eller över natten för bästa resultat.
Till rökt fisk: Pepparrotssenap är en klassisk följeslagare till rökt fisk som lax eller makrill.
Smaksättare i såser: Tillsätt en sked av Maison Bornibus Moutarde au Raifort i såser som gräddsås eller bearnaisesås för att ge dem en extra smakdimension.
I ägg- eller potatissallader: Blanda pepparrotssenapen med majonnäs eller créme fraîche för att smaksätta ägg- eller potatissallader. Det ger en pigg och härlig smak.
Maison Bornibus har i över ett sekel tillverkat de finaste delikatesser mitt i hjärtat av Frankrike. De har en passion för smaker och smakupplevelser som de kombinerar med traditionell hantverkskunnande in i minsta detalj. Denna familjeägda producent är en hängiven förvaltare av genuina smakupplevelser, och deras pepparrotssenap är inget undantag.
Vikt: 250g
Ursprung: Frankrike
Innehåll: Vatten, SENAPSFRÖN, pepparrotsberedning (10%) (pepparrot 60%), socker, surhetsreglerande medel: ättiksyra, salt, antioxidant: NATRIUMDISULFIT, spritvinäger, salt, vitt vin (SULFITER), socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, konserveringsmedel: KALIUMDISULFIT.
Allergener: SENAPSFRÖN, KALIUMDISULFIT, NATRIUMDISULFIT (SULFITER).
Näringsvärde per 100g: Energi: 597 kJ / 145 kcal Fett: 10,1 g – varav mättat fett: 0,7 g Kolhydrater: 2,9 g – varav sockerarter: 2,5 g Protein: 6,7 g Salt: 5,5 g
Senapen med pepparrot är galet god med en härlig fräsch pepparrotsmak med senapshetta som ger lite extra skjuts i smakupplevelsen. Den passar lika fint fisk som till kött.
Hur använder man pepparrotssenap?
Maison Bornibus Moutarde au Raifort är en fransk senap med pepparrotssmak som kan användas som tillbehör eller för att ge smak åt olika maträtter. Den passar fantastiskt bra till rostbiff, lamm & goda korvar men användningsorådena är många.
Här är några förslag på hur man kan använda den:
Till kött: Testa att pensla senapen på kött innan det steks eller grillas och eller använd pepparrotssenapen som ett smakrikt tillbehör till grillat kött, särskilt nötkött, fläskkött och lam.
Dipp eller sås: Maison Bornibus Moutarde au Raifort kan användas som en dipp eller sås för att servera med rätter som kycklingvingar, pommes frites eller fiskpinnar. Den ger en pikant smak som kompletterar dessa rätter väl.
I salladsdressings: Blanda pepparrotssenapen med olja, vinäger och andra önskade kryddor för att skapa en smakrik salladsdressing. Den ger en distinkt smak och lite skärpa till din sallad.
På bröd: Applicera Maison Bornibus Moutarde au Raifort på smörgåsar, baguetter eller sandwichar och toppa med skivad kalkon, rostbiff eller lax.
I marinader: Tillsätt pepparrotssenap i marinader för kött eller fisk för att ge en kryddig smak. Låt råvarorna marinera i blandningen i några timmar eller över natten för bästa resultat.
Till rökt fisk: Pepparrotssenap är en klassisk följeslagare till rökt fisk som lax eller makrill.
Smaksättare i såser: Tillsätt en sked av Maison Bornibus Moutarde au Raifort i såser som gräddsås eller bearnaisesås för att ge dem en extra smakdimension.
I ägg- eller potatissallader: Blanda pepparrotssenapen med majonnäs eller créme fraîche för att smaksätta ägg- eller potatissallader. Det ger en pigg och härlig smak.
Maison Bornibus har i över ett sekel tillverkat de finaste delikatesser mitt i hjärtat av Frankrike. De har en passion för smaker och smakupplevelser som de kombinerar med traditionell hantverkskunnande in i minsta detalj. Denna familjeägda producent är en hängiven förvaltare av genuina smakupplevelser, och deras pepparrotssenap är inget undantag.
Vikt: 250g
Ursprung: Frankrike
Innehåll: Vatten, SENAPSFRÖN, pepparrotsberedning (10%) (pepparrot 60%), socker, surhetsreglerande medel: ättiksyra, salt, antioxidant: NATRIUMDISULFIT, spritvinäger, salt, vitt vin (SULFITER), socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, konserveringsmedel: KALIUMDISULFIT.
Allergener: SENAPSFRÖN, KALIUMDISULFIT, NATRIUMDISULFIT (SULFITER).
Näringsvärde per 100g: Energi: 597 kJ / 145 kcal Fett: 10,1 g – varav mättat fett: 0,7 g Kolhydrater: 2,9 g – varav sockerarter: 2,5 g Protein: 6,7 g Salt: 5,5 g
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 250g |
Material: | 1 burk av glas |
Antal i förpackningen: | 1 st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Så god och så fin att den är kul att ge bort som present"
149 kr
0
Mer från Maison Bornibus
Andra köpte även