Mörk choklad 70% i pellets 2,5kg
Mörk lyxchoklad  
		
        	718 kr
    	
		Mörk couverturechoklad i absolut toppkvalitet i återförslutningsbar (ziplock) storpack. Tillverkad av kakaobönorna Arriba, Venezuela och Trinidad. 
Chokladchips med mjuk glans och len konsistens.
Det här är en fantastisk mörk couvertyrchoklad med tydlig fin chokladarom som passar till doppning, chokladskal, praliner, krämer, fyllningar och dekorationer, där du vill ha djup och fin chokladsmak.
    Chokladchips med mjuk glans och len konsistens.
Det här är en fantastisk mörk couvertyrchoklad med tydlig fin chokladarom som passar till doppning, chokladskal, praliner, krämer, fyllningar och dekorationer, där du vill ha djup och fin chokladsmak.
Chokladpellets mörka 70% Lubeca Ratzeburg 2,5kg
Mörk couverturechoklad i absolut toppkvalitet i återförslutningsbar (ziplock) storpack. Tillverkad av kakaobönorna Arriba, Venezuela och Trinidad.
Chokladchips med mjuk glans och len konsistens.
Det här är en fantastisk mörk couvertyrchoklad med tydlig fin chokladarom som passar till doppning, chokladskal, praliner, krämer, fyllningar och dekorationer. där du vill ha djup och fin chokladsmak.
De här chokladlinserna används av de bästa konditorerna i framför allt norra europa.
Innehåll:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: SOY-lecitin, vanilj extrakt.
Kakaoinnehåll: minst 70%
Näringsvärde per 100g:
Energi 2435 kJ 587 kcal, Fett 42g Varav mättat 26g , Kolhydrater 37g Varav sockerarter 30g Kostfiber 0g, Protein 7,3g, Salt 0g.
Vikt: 2,5kg
Tillverkad av LUBECA i Tyskland
Enklast är att använda ympteknik:
Smält 2/3 av chokladen på låg effekt i mikrovågsugn till mellan 45-47°C, 1/3 får behålla sin ursprungliga form. Rör ner den osmälta chokladen i den smälta (låt stå någon minut) och mixa slätt med stavmixer eller rör med slickepott till alla klumpar försvunnit och chokladsmeten är helt slät.
Riv av ett litet hörn plåtpapper, doppa i chokladen och lägg det på bordet.
Chokladen skall stelna inom en minut och ha en blank yta utan små skiftningar i glansen.
Temperaturen ska helst vara 32°C.
Om chokladen inte stelnar på 60 sekunder är den oftast något för varm. Tillvägagångssättet är då att kyla ner den något mer genom att tillsätta litet mer osmält choklad och mixa eller röra den slät igen, alternativt värma snabbt om den blivit för kall.
Läs mer & se filmen HÄR!
Mörk couverturechoklad i absolut toppkvalitet i återförslutningsbar (ziplock) storpack. Tillverkad av kakaobönorna Arriba, Venezuela och Trinidad.
Chokladchips med mjuk glans och len konsistens.
Det här är en fantastisk mörk couvertyrchoklad med tydlig fin chokladarom som passar till doppning, chokladskal, praliner, krämer, fyllningar och dekorationer. där du vill ha djup och fin chokladsmak.
De här chokladlinserna används av de bästa konditorerna i framför allt norra europa.
Innehåll:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: SOY-lecitin, vanilj extrakt.
Kakaoinnehåll: minst 70%
Näringsvärde per 100g:
Energi 2435 kJ 587 kcal, Fett 42g Varav mättat 26g , Kolhydrater 37g Varav sockerarter 30g Kostfiber 0g, Protein 7,3g, Salt 0g.
Vikt: 2,5kg
Tillverkad av LUBECA i Tyskland
- Storpack
- Fantastisk smak
- Lättsmälta pellets
Enklast är att använda ympteknik:
Smält 2/3 av chokladen på låg effekt i mikrovågsugn till mellan 45-47°C, 1/3 får behålla sin ursprungliga form. Rör ner den osmälta chokladen i den smälta (låt stå någon minut) och mixa slätt med stavmixer eller rör med slickepott till alla klumpar försvunnit och chokladsmeten är helt slät.
Riv av ett litet hörn plåtpapper, doppa i chokladen och lägg det på bordet.
Chokladen skall stelna inom en minut och ha en blank yta utan små skiftningar i glansen.
Temperaturen ska helst vara 32°C.
Om chokladen inte stelnar på 60 sekunder är den oftast något för varm. Tillvägagångssättet är då att kyla ner den något mer genom att tillsätta litet mer osmält choklad och mixa eller röra den slät igen, alternativt värma snabbt om den blivit för kall.
Läs mer & se filmen HÄR!
Visa mer
Visa mindre
| Vikt: | 2,5kg | 
Kanske gillar du även någon av dessa:
	    	
	
	
	
	
	
	
		
		
			
			
		
				
			
	    
	Underbar ljuschoklad med karamelliserat socker
 
		459 kr 
		
		
		0
		
	Mer från Lubeca
			
	
	
	
	
		
		
			
			
		
				
			
    	
  	Underbar ljuschoklad med karamelliserat socker
 
		1290 kr 
		
		
		0
		
	Andra köpte även
        	
	
	
		
		
			
			
		
	
	
	
	
	
	
				
			
    	
  	Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
		
			185 kr 199 kr	 
		
		
		
		0
		
	
























