Flingsalt citron
Vackra salta syrliga flingor
- Vacker dekoration
- Naturligt färgat
- Syrligt & salt på samma gång
Frakt:
Leveranstid:
Artnr:
11634
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Flingsalt med citron i burk eller refillpåse 100g
Vackert syrligt flingsalt färgat med naturlig färg frfån gurkmejas. Saltet kan användas till all matlagning men är framför allt dekorativt och välsmakande som avslutning och toppning av rätter. Citronsalt passar speciellt bra till kyckling, fläsk, fisk och skaldjur.
Några vackra flingor ovanpå den nystekta fisken, på pastarätter och till olika grönsaksrätter och sallader.
Testa gärna lite citronsalt på choklad eller på nykokt försk sparris!
Ett annat sätt att använda detta härliga salp på är att strö rikligt med citronflingsalt på en plåt. Ovanpå saltlagret läggs ett lager fisk och så strös även citronsaltet över fisken.
Det ger en härlig citronbakad fisk som inte bränner fast i underlaget. Du behöver inte ens smöra plåten (även om det kan vara praktiskt att täcka plåten eller pannan med ett bakplåtspapper innan man lägger ut det första saltlagret).
En laxsida brukar bli klar på ca 25 minuter om man kör den i 175°c i ugnen.
Innehåll: Salt (minst 98 %), citronsyra(E330), gurkmeja och citronarom.
100g. Ursprung: Cypern.
Vackert syrligt flingsalt färgat med naturlig färg frfån gurkmejas. Saltet kan användas till all matlagning men är framför allt dekorativt och välsmakande som avslutning och toppning av rätter. Citronsalt passar speciellt bra till kyckling, fläsk, fisk och skaldjur.
Några vackra flingor ovanpå den nystekta fisken, på pastarätter och till olika grönsaksrätter och sallader.
Testa gärna lite citronsalt på choklad eller på nykokt försk sparris!
Ett annat sätt att använda detta härliga salp på är att strö rikligt med citronflingsalt på en plåt. Ovanpå saltlagret läggs ett lager fisk och så strös även citronsaltet över fisken.
Det ger en härlig citronbakad fisk som inte bränner fast i underlaget. Du behöver inte ens smöra plåten (även om det kan vara praktiskt att täcka plåten eller pannan med ett bakplåtspapper innan man lägger ut det första saltlagret).
En laxsida brukar bli klar på ca 25 minuter om man kör den i 175°c i ugnen.
Innehåll: Salt (minst 98 %), citronsyra(E330), gurkmeja och citronarom.
100g. Ursprung: Cypern.
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 100g |
Antal i förpackningen: | 1 påse |