Panstekt gåslever med buljong

Användarnamn

Panstekt gåslever med buljong
Otroligt enkel och smakrik stekt gåslever med kycklingbuljong. Gåslever är rik i A, D och K vitaminer och järn. Ett hälsosamt alternativ till förrätt.

Ingredienser:


500g anklever
200g kantareller
20g schalottenlök
1 vitlöks klyfta
500g kycklingbuljong
1st citrongräs
20g ingefära
Karibisk chili
Gåslever 100 g La Quercynoise
En klassisk fransk delikatess
179 kr
0
Stekpanna i kolstål Mauviel 28 cm
Klassisk fransk panna av kolstål
1059 kr
Köp
Info
0
Espelettepeppar A.O.C Mill & Mortar
Peppar med kultstatus!
128 kr
Köp
Info
0

Gör så här:


1. Koka upp kycklingbuljongen med citrongräs, ingefära, och en klick karibisk chili.
2. Sjud i 30 min.
3. Rensa och fräs sedan kantarellerna med schalottenlök och lite pressad vitlök med smör och salt.
4. Skiva gåslevern och bryn båda sidorna. Ta bort övrig fett med hushållspapper.
5. Ställ gåslevern i djup tallrik. Garnera med kantarellerna och häll buljongen över levern.
6. Servera direkt då den är varm.
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: VqYrDA (motverkar spam)
Inga kommentarer