KAI brödkniv 22,5 cm Seki Magoroku i Redwood
En japansk skivare
1599 kr
- Bra brödkniv
- Tandat blad
- Tålig favorit
Brödkniv KAI Seki Magooku Redwood 22,5 CM
En riktigt bra brödsåg med tandad egg och långt knivblad. KAIs brödknivar är i världsklass och har skär i båda riktningarna vilket gör att de med lätthet även skär genom hårdare bröd.
Kniven kan användas till att skära även andra saker än bröd, ex tomater, frukt och annat med lite hårdare yta.
Perfekt till hårda brödskorpor på bland annat surdegsbröd.
Söker du en bra vågtandad brödsåg är det här ett bra val.
KAIs vågtandad kniv kan till skillnad mot en sågtandad kniv även användas till att skära kött och fisk utan att slita sönder fiberna.
Knivens blad är tillverkad av kvalitetsstål SUS420J2 med en hårdhet på 56 HRC +/- 1.
Handtaget är av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Pakkaträ-handtaget är särskilt tåligt och fuktbeständigt.
Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
Seki Magoroku Redwood är en knivserie med robust rostfri stålkvalitet i kombination med typiskt japanska funktioner och högpolerade blad som innehåller både enkelslipade och dubbelslipade eggar och vars gemensamma nämnare är stabil och välbalanserad funktionalitet samt skärpa.
Designen kombinerar en minimalistisk grundform med traditionell japansk estetik.
Namnet kommer från användningen av det röda pakkaträt i handtaget.
Material: kvalitetsstål SUS420J2, hårdhet 56 HRC +/- 1. Handtag av laminerat Pakkaträ
Mått: Bladlängd 22,5 cm, handtag 12 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand. Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
En riktigt bra brödsåg med tandad egg och långt knivblad. KAIs brödknivar är i världsklass och har skär i båda riktningarna vilket gör att de med lätthet även skär genom hårdare bröd.
Kniven kan användas till att skära även andra saker än bröd, ex tomater, frukt och annat med lite hårdare yta.
Perfekt till hårda brödskorpor på bland annat surdegsbröd.
Söker du en bra vågtandad brödsåg är det här ett bra val.
KAIs vågtandad kniv kan till skillnad mot en sågtandad kniv även användas till att skära kött och fisk utan att slita sönder fiberna.
Knivens blad är tillverkad av kvalitetsstål SUS420J2 med en hårdhet på 56 HRC +/- 1.
Handtaget är av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Pakkaträ-handtaget är särskilt tåligt och fuktbeständigt.
Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
Seki Magoroku Redwood är en knivserie med robust rostfri stålkvalitet i kombination med typiskt japanska funktioner och högpolerade blad som innehåller både enkelslipade och dubbelslipade eggar och vars gemensamma nämnare är stabil och välbalanserad funktionalitet samt skärpa.
Designen kombinerar en minimalistisk grundform med traditionell japansk estetik.
Namnet kommer från användningen av det röda pakkaträt i handtaget.
Material: kvalitetsstål SUS420J2, hårdhet 56 HRC +/- 1. Handtag av laminerat Pakkaträ
Mått: Bladlängd 22,5 cm, handtag 12 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand. Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | Ja |
Maskindiskas: | Nej |
Längd: | Bladets längs 22,5cm hadtag 12cm totalt 34.5cm |
Antal i förpackningen: | 1st |