Recept på flädermarinerade jordgubbar

Användarnamn

Flädermarinerade jordgubbar
Fläder och jordgubbar är en riktigt härlig smakkombination. Testa att marinera jordgubbar i din nygjorda fläderblomsaft. Ät dem som dessert med grädde och eller glass och några blad citronmeliss på toppen eller kanske en vippa av fläderblom om det är i fläderns tid.

Ingredienser:



2 l jordgubbar
1-1,5 dl koncentrerad fläderblomsaft

Gör så här:


Dela jordgubbarna, gärna i klyftor eller kvartar, och lägg dem i en skål.
Häll över fläderblomsaften och låt marinera i kylen i minst ett par timmar, gärna över natten.
Blanda försiktigt runt i skålen lite då och då.
Servera de marinerade jordgubbarna med grädde och eller glass.
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 588k3C (motverkar spam)
Inga kommentarer